0 oy
267 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1 puan) tarafından
Bebeğim bir aylık memeyi reddediyor sağıp biberonla veriyorum. Bebeğimi memeye nasıl alıştıra bilirim? 
Bebek Ayı 1

3 Cevaplar

0 oy
(151 puan) tarafından
Kesinlikle ama kesinlikle biberon ile vermeyin. Kaşık biberon alın onunla verin. Bana önerilen şey di, kaşık biberon al bir hafta veya on gün falan onunla ver. O sırada da memeyi teklif etmeyin. Onceliginiz biberonu umutturmak. Ve daha sonra memeye geçmek. 

Kaşık biberon al. On gün boyunca onunla ver.  Ama bebegine de memeyi teklif etme. Memeyi de verme . Ama göğsünü de her iki saatte bir elektrik li pompa ile sağım yap ki sütün gitmesin. Bebeğin biberonu unutunca yavaş yavaş bebeğine meme teklif et. Sık sık emzirmeye çalış. Böylece memeye geri döner. 
-Reklam-
0 oy
(224 puan) tarafından
biberonla vermeyin. kasik biberon, kadeh, kasik, eds gibi yontemleri arastirin. emme pozisyonunu da degistirebilirsiniz. ayakta gezerek emzirmeyi deneyin. dusta da emzirebilirsiniz. tabureye oturun alin kucaginiza, esiniz veya bir yakininiz su tutsun ustunuze. havalar sicak zaten, bol bol ten temasi yapin. 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Biberon verdiğin için bebeğin seni emmiyor annesi. Mama desteği yapman gerekiyorsa da enjektör kullanman gerekti. Bir sonraki bebeğin de aklında bulunsun. Şimdi bir hafta kadar sabredip biberonu hayatınızdan çıkarın. Aç kalınca emecek mutlaka. Gezerek tutturmaya çalış. Eds kullan. Seni emerken az az sikarsin mamayı, alışınca da tamamen bırakırsın. Kaşık biberon da işine yarayabilir ama sürekli emzirmeyi denemelisin. Sütünü önce ağzına sık sonra köyü kısmını olabildiğince ağzına ver bebeğin.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 278 göst.
12 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aysun Maryam (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.
31 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde aye377 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 203 göst.
...