0 oy
165 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (34 puan) tarafından
Kızımın ateşi dün geceden beri inip çıkıyor 37.5  38 39 oluyor acile gittik ateş çıkmadı demi yine gittik ateş çıkmadı evdeyken ateşi çıkıyor ne yapmam lazım 

3 Cevaplar

0 oy
(9,006 puan) tarafından
Neresinden ve nasil ates olcerle olcuyorsunuz? Yanlis olcum olabilir mi?
(34 puan) tarafından
Alnından temassızla Bi 37 çıkıyor Bi 39 çıkıyor koltuk altından normal ateş ölçer le ölüyorum 37. 7 çıkıyor dün akşamdan beri böyle bu
(9,006 puan) tarafından
En dogru olcumu koltuk altindan cubuk ates olcer verir. Baska bir belirti var mi bebeginizde?
(34 puan) tarafından
Başka hiçbişey yok canım ya ne ishal ne kusma,
(9,006 puan) tarafından
Sizin alindan olcum cihazi dogru gostermiyor olabilir mi acaba? Hastaneden bir sey dediler mi neden oyle oldugu ile ilgili?
(34 puan) tarafından
Biz kendi ateş ölçerimizi götürdük hastaneye doktorunkiyle aynı çıkıyor bizimkinde ateşi yok gösteriyor ama çocuğu öpüyorum yanıyor belli nolcak bilmiyorum
(9,006 puan) tarafından
Yarina bir cocuk doktoruna randevu alsaniz ya da yakininizda varsa egitim arastirma hastanesi cocuk aciline goturseniz birkac saat acilde yatirip bakabiliyorlar.
(34 puan) tarafından
Bakıcaz canım bugünü Bi atlatalım da yarın hertürlü buluruz doktor
-Reklam-
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Bu kadar yüksek ateş nasıl çıkmıyor şaşırdım. Benim kızımında 37.5 ateşi vardı yükseliyordu acilde 36.8 ölçüldü yolda serin olduğu için genelde düşüyor dedi doktor ama sizin 39 lara çıkmış acaba ateş ölçeriniz mi hatalı gösteriyor.
(34 puan) tarafından
Evdeki ateş ölçeri hastaneye götürdük doktonrunkiyle aynı çıktı ama evde 39 lara çıkıyor anlamadım gitti
(1,092 puan) tarafından
Şöyle de olabiliyor bir kolu yukarda uyuyor koltukaltı serinlediği için biri 36larda diğeri 37lerde çıkıyor ama ben kafasını öpüyorum yanıyor sanırım en doğru usul bu hatalı diye kaç tane ateş ölçer aldık aynı. Biraz daha büyüsün kulaktan ölçüm yapan cihazlardan almak istiyorum. Benim kızımın adı da Eylül inşallah güzel kızınız hemen iyileşir.
(1,092 puan) tarafından
Bu arada belki bilmiyorsunuzdur diye kendi bildiklerimk yazayım sirkeli su kullanmayın mesela ateşi düşürüp hemen yükseltiyor soğuk su da aynı etkiyi yapıyor. Ilık suyla duş aldırın ince giydirin üstünü örtmeyin hava sıcak gerekirse atletle dursun 4 saatte bir dönüşümlü calpol dolven verebilirsiniz doktorunuz aksini söylemediyse. Emiyorsa bol bol emzirin emmiyorsa ek gıdaya geçtiyse çorba meyve vb güzelce besleyin su içirin.
0 oy
Profil image (557 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Ateş çok önemli çok dikkat etmek gerekiyor. Çocuk doktoruna götürebilirsin. Bi kan tahlili falan isteyebilir. Boğazını falan muayene ettiler mi acaba?

3 güne kadar normal 3 gün sonra geçmeyen ateş sorun var demektir diyorlar birde. Sen bilirsin canım. Ama ateşi düşüyor sanırım. 
(34 puan) tarafından
Çocuk doktoru yokmuş bugün burda acilde sadece şurup veriyorlar bişey yaptıkları yok şuan ateşi Bi 36 8 Bi 37 5 çıkıyor
Profil image (557 puan) tarafından
Hafif ateş. 37.5
36 lar normal. 38de şurup ver canım

İlgili bir soru bulunamadı

...