0 oy
284 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (283 puan) tarafından
Çok merak ediyorum ilk adımlar nasıl geliyor bir anda mi oluyor hangi becerileri yaptıktan sonra ilk adımlar geldi anlatır mısınız sizin bebislerde nasıl oldu

2 Cevaplar

+1 oy
(228 puan) tarafından
Önce desteksiz oturma ve emekleme olması gerekiyor. Emekleme pozisyonunda olması yeterli çünkü bazı çocuklar emeklemeden yürür. 8. Ayda bunlar olur.

Sonrasında tırmanma, kanepe kenarında destekli ayakta durma. Yan yan yürüme. Elden tutunca kontrollü adımlamalar. Tek elden tutup yürüme ve en son bağımsız ayakta durma diye gidiyor.
-Reklam-
0 oy
(8,034 puan) tarafından
7aylikken tutunup kalkmaya sonra siralamaya basladi.9aylikken koltuk.altindn tutunub yurutuyorduk yurumek istiyordu.10-11ayda duvarlardn tutunarak siraliyordu.12aylikken parmagmizdn tutunup yuruyordu ama kendi desteksiz yurumeye cesareti yokdu.10-15saniye tay tay durmaga basladi 13aylikken de yavas yavas bagimsiz adim atmaya ve yurumeye basladi.
(55 puan) tarafından
Benım oglun yarın 12 aylık olucak kanepe duvar destektlı tutunup adımlar atıyır aksam bı ıkı kere bı 1 metre mesafeyı destesız yurudu kanoeye tutundu hemen devamı gelır ınsAllahhh

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 760 göst.
...