0 oy
228 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (680 puan) tarafından
Ne yapmam lazım tecrübeli anneler?? Görmezden geldim işe yaramadığını fark ettim. Eline aldığını fırlatıyor dişlerini sıkıyor istediği olmadığında çığlık çığlığa ağlıyor yardım lütfen 

1 cevap

0 oy
(1,370 puan) tarafından
2 yaş sendromu bu canım, o anda dikkatini başka şeylere çekmeye çalış, biz daha 18 aylığız ama, sürekli bişeyler okuyorum bu konuda zor bir süreçmiş kimileri kendine bile zarar verebliyormuş, kendilerini yere atıp kısa bir ağlama gibi sinir krizine bile giriyorlarmış, sen bebeğin istemediğin bişey yapıyorsa  gel bak sana ne göstericem gel bunu oynayalım falan filan ile dikkatini dağıtmaya çalışabilirsiniz, buda bi süreç geçicek inşallah canım. 
(680 puan) tarafından
Evet sinirlenince kafasına yüzüne vuruyor. Söz dinlemiyor hiç yapmadn durdan anlaması gerekmez mi
(1,370 puan) tarafından
Anlıyorlar elbette çok zekiler canım anlamaz olur mu, ama sen ne dersen tersini yapıcak modda şuanda onun içinde zor bir süreç, bebeklikten çıkıyor kendini kanıtlama yolunda şuanda, çok üzerine gitme sakin karşılamaya çalış zor olsada, dediğim gibi dikkatini başka yöne çekmeye çalış o anda. Çabuk atlatırsınız inşallah.
(227 puan) tarafından
Kelimesi kelimesi aynı durumdayız çok zorlanıyorum bende sabırlı olmaya çalışıp farklı şeylere yönlendirmeye çalışıyorum yapma etmeden anlamıyorlar gerçekten bugün bütün patates kovasını boşalttı karnıma ayağıma nereme gelirse artık bir ara acıdan ağlayacaktım kolunu tuttum yapma seni uyarıyorum diye bir tane de kafama attı  eşim çok sabırlısın diyor  bakalım daha neler göreceğiz. Şaka bir yana gelişimlerinin bir parçası olduğunu biliyorum bu durumun ama insanız işte bazen kayıtsız kalamıyoruz. 
(680 puan) tarafından
Çok çok sabırlıyız hemde bizimki de tv yi çekti zor tuttum ayağıma da kaydırağı itti öldüm acıdan resmen şiddet görüyoruz :)
(680 puan) tarafından
Yemeğin tabağını fırlattı ayrıca:) ben bügün çok şey yaşamışım:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 616 göst.
17 Kasım 2019 Doğum Sonrası Anne kategorisinde İkizlerimi (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
1 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Fgn (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
...