0 oy
96 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (72 puan) tarafından
Bebegim 48 günlük hem emziriyorum hem mama veriyorum ve bugün grip oldum.Burun akıntısı boğaz ağrısı öksürük var yeğenim olmuştu ondan bulaştı diye düşünüyorum..Maskeyle emziriyorum ve çok yaklaşmakta calisiyorum.

Nasıl hızlıca iylesebilirim sanirim oğlumda bulaştı oksuruyor biraz ama ateşi huysuzluk vs yok oğlum için yapabileceğim bisey var midir doktoruna yazdim ateş hirilti olmadığı sürece korkma dedi 

2 Cevaplar

0 oy
(33 puan) tarafından
Bol bol limon ye adaçayı ıhlamur iç ben öyle geçirdim çocuk için bilmiyorum benim bebeğim de aynı benden geçti geçmiyor doktora da gitmedim ihlamur veriyorum ılık biraz iyi geldi ama geçmiyor benim bebeğim 3 aylık 8 çay kaşığı veriyorum bol bol su içiriyorum oğluma çok geçmiş olsun inşallah biran önce geçer
-Reklam-
0 oy
Profil image (557 puan) tarafından
15 aylık bebeğim var bende grip oldum. Hemde çok şiddetli. Gözlerim falan yaşarıyor, akıyor. Dr parol, andorex boğaz spreyi ve burun spreyi verdi. Boğaz spreyini yutma dedi. Emzirirken hiç bir boğaz spreyi yutulmazmış.

Onun dışında ıhlamur içiyorum. Günde 2 fincan. Sütü arttırıyor, kalitesini arttırıyor. Bi sabah bi akşam içebilirsin sende. Bende maske ile emziriyorum. Çok geçmiş olsun. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 202 göst.
0 oy
4 cevap 136 göst.
17 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Yas.min (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 491 göst.
0 oy
8 cevap 471 göst.
8 Eylül 2020 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Summm (514 puan) tarafından soruldu
...