0 oy
231 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (353 puan) tarafından
Niyetim hep 2 yaşına kadar emzirmekti 17 aylık olacak resmen bağımlı gibi uykuya da emerek geçiyor  ama ne geçiş 1 saate yakın sürüyor ve ağzında meme bir amuda kalkmadığı kalıyor kurtlu gibi :-D tabi benim göğüs pert ısırmaya da başladı sanki ilk doğumdan yapmışım da acı çekiyorum gece çok sık uyanıyor emmeden uykuya dalmıyor  gönlüm de kesmek istemiyor ama kessem mi diye düşünüyorum zorlanır mıyım çok sizce böyle olup kesenler bıraktırması kaç gün sürdü çok ağladı mı kriz boyutuna vardı mı şimdiden teşekkürler

4 Cevaplar

0 oy
(81 puan) tarafından
Temelli kesmedim ama uykuya geçişte memeyi kestim. Bir hafta zor oldu ağladı meme diye sallayarak uyuttuk.sonra alışıyor ilk onu kes in faydası oluyor gene. Meme istedikçe meyve kraker veriyoruz oyalaniyor azaltmaya çalışıyorum bnde yirmi aylık dört aya kadar azaltıp bitirmeyi düşünüyorum . 
-Reklam-
0 oy
(73 puan) tarafından
Canm. Meraba . Bende kızımı yeni kestim 5 gün oldu . Benimkide öyleydi memeden başka bişey yoktu sanki hayatında. Ama ben ilaç kullanacağım için kestim . Şöyle yaptım ben gece bı anda karar verdim . Akşam güzelce doyurdum felan yatağa yatırmaya gittim . Ucuna siyah bant yapıştırdım uf olmus dedim. Banti sevmez hiç . O gece su içirip yatırdım yanına uzandım uyudu öyle . Sürekli uyandı gece mem dedi ama uf olmus diyince süs içip yattı sabaha kadar sürdü bu . Sabah güzelce kahvaltı yaptık. Sonra oyun oynadık çizgi film felan derken . Eline bı iki kraker felan verdim ağzı boş kalmasın diye. Oglende de çorba felan yedirdim . Meyve verdim . İkindi gibi yine hafif şeyler atistirdim . Akşam olunca bizimle yemek yedi. Ama gün boyu hep men dedi sordu . Ama uf olmus diyince ellemesi. Sonraki geece de öyle yaptım yanına uzandım uyudu o gece az kalktı bı iki kez su içti yattı . Sonraki gecede hiç kalkmadı sabah 5 e kadar uyudu şimdi alıştı men demiyo . Arada gece agliyo uykusunda yanındayım diyip sarılıyorum geri uyuyo . Ama artık düzen kurduk resmen günde bı kez yada iki kes gündüz uykusu yapıyoruz sabah 7 8 gibi kalkiyo akşam 10 gibi yatiyo bemce sende dene canm o da düzene alışsın . Şimdi yemek yiyo alıştı önceden memeye güvenip yemiyodu. 
(353 puan) tarafından
Ya maşallah ne güzel geçirmişsiniz kaç aylık canım
(73 puan) tarafından
16 aylık...   .......
0 oy
(105 puan) tarafından
Aynısıni bende yaşadım saatlerce emziriyordum hamile kaldığım için bırakmak zorunda kaldım  16 aylıkken iyikide o zaman bırakmışım diyorum ilerleyen zamanlarda bırakması zor olur çok kolay şekilde bıraktı galiba sütümün tadı da değişti öylelik. Bıraktıktan sonra çok rahatlıyorsun uykuları düzene giriyor ve daha uzun süre uyuyor
0 oy
(1,300 puan) tarafından
 ilk kızımda öyleydi memeye bağlıydı gece kesicem sütten diye karar alırdım anne meme diye ağlayınca yada onu avutup uyutunca ben daha çok ağlardım böyle 2 kere denedim.anladmki ben böyle yapamam.Allah bana verdi bende sana vereceğim kızım dedim.29. ayın içinde ikizlere hamile olduğumu öğrenip kolay bı şekilde bıraktı hamdolsun.kolayliklar diliyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 194 göst.
0 oy
9 cevap 335 göst.
0 oy
4 cevap 591 göst.
21 Temmuz 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Seloycooo (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 289 göst.
...