0 oy
228 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (122 puan) tarafından
Sorum yukarıda hanımlar 

2 Cevaplar

0 oy
(223 puan) tarafından
Biz 8. Aya giricez ama hala düzenli bi yeme alışkanlığı yok. Sabah uyanınca meme veriyorum sonra ilk uykusuna yatırıyorum kalkınca 1 saat falan meme vermiyorum sonra kahvaltı veriyorum. Kahvaltıda krep, labne yumurta sarısı, kaşık mamasıyla karışım, yağda yumurta sarısı ve hepsinin arkasından mutlaka 1 kaşık pekmez veriyorum. Öğlen bişey yemiyo anca meme emiyor bazen meyve yediriyorum yada pirinç unuyla mama falan yapıyorum oda boşa gidiyor zaten yemiyo. Akşamda şehriye çorbası ve cacık yiyo bazen çorbaya yoğurt karıştırıyorum öyle yiyo onun dışında başka bişey yemiyo.. sık sık da su veriyorum yemeklerin yanında kefir veriyorum yada ayran yapıyorum
(122 puan) tarafından
Bu ay kilo almamış hiç bir gram bile 1 kaşık pekmezi neden veriyorsunuz kilo alımı iyi oluyor mu
(223 puan) tarafından
İştah açıyor hemde vitamin açısından çok zengin. Keçiboynuzu pekmezi veriyorum üzüm pekmezinide yiceklerine katıyorum
(122 puan) tarafından
Suyu fazla veriyorsunuz o zaman
(223 puan) tarafından
Valla ben veriyorum ama kızım pek su içmiyo malesef
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından
Sabah uyanınca emziriyorum. 2 ya da 3 saat sonra (daha doğrusu açıklığıyla çünkü bazen 2 saatten daha kısa sürede acıkıyor) meyveyi çatalla ezip 2-3 kaşık yoğurt ile karıştırıp yediriyorum. (Yoğurdu sade yemediği için bu şekilde yedirmeye çalışıyorum) bezen kefir veriyorum. acıktığında yine emziriyorum. 2/3 saat Sonra irmik ya da pirinç ununu pişirip içine hurma ya da meyve ezip karıştırıp yediriyorum. Acıktığında tekrar emziriyorum. 2/3 saat sonra et suyu ile yaptığım çorbayı yediriyorum. (Bir kaç farklı çorba denedim şimdilik sadece yoğurt çorbasını içiyor.) Bazen Çorbanın İçine çok çok ufak şekilde ekmek ilave ediyorum. Acıktığında emziriyorum. Çok sütüm olmadığı için arada devam sütü de veriyorum.  
(14 puan) tarafından
Gün içerisinde peynir de yedirmeye çalışıyorum çatalla ezerek. Peyniri çok sevmiyor. Zorlamadan az az vermeye çalışıyorum.
(122 puan) tarafından
Bu ay benim bebe hiç kilo almamış bunların üzerine kilo alıyor mu peki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 487 göst.
0 oy
4 cevap 324 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
7 Kasım 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Belinay duru (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
26 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Gül72 (663 puan) tarafından soruldu
...