0 oy
181 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (54 puan) tarafından
Merhabalar arkadaşlar benim bebeğim hiç bir emziği tutmuyordu 

En son Philips avent aldım bugün onu tutuyor ama ağlarken almıyor ağzına ve emziği sevdirmeye çalıştım konuşarak verdim hep böyle olupda yavaş yavaş Allmaya başlayan bebek varmı acaba 
Bebek Ayı 44 günlük

3 Cevaplar

0 oy
(324 puan) tarafından
Geçen ay benim oglumda almiyordu atiyordu ağzından. Kusar gibi yapıyodu.bu ay zorlamadan ara ara vermeye calıştım alıştı.70 günlüğüz bu arada. biraz zaman geçsin bence.Emzik emmeye hazir olmayabilir şuan. 
(54 puan) tarafından
İnanın herşeyi tam altı temiz karnı tok gazinida çıkarıyor ama uyumuyor ağlıyor emzik verdim ara ara tuttu okadar rahattimki çok yorulmuştum artık şimdi zorlamadan verdim ilk başta zorlamistim umarım dediğiniz gibi yavaş yavaş alışır  benimkide
-Reklam-
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Benim kızım 4 aylıkken aldı. Ama işin aslı şimdiki aklım olsa zorlamazdım. Çünkü bıraktırmak felaket oluyor. 14 aylık şu an da bir tek uyurken emzik alır ona rağmen bıraktıramıyoruz eksiksiz uykuya geçmez gece veya gündüz yunusunda emzik düşerse ağlar uyanır emziksiz geri dalmaz. O sebeple ben olsam ilk baştan vermezdim :) 
0 oy
tarafından
Benim bebegimde philips aliyor diger emzikleri denedim almadi canim 41 gunluk benimkide simdi uyumasi icin filan daha düzgün almaya başladı onceden cok almıyordu. Agzindan atıyordu. Herhalde daha yeni yeni güçleniyor da artik çenesi canim ama ben ağzında bırakmıyorum. Emzigi alıp uyumasına devam etmesini bekliyorum. Yoksa emzigi ağzından atıp uyaniyor.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 133 göst.
19 Ekim 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Eydilayey (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 159 göst.
8 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde betülaslah122 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 605 göst.
...