0 oy
510 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,583 puan) tarafından
Sözde işim yoksa ya da bebeğimin bana ihtiyacı varsa hep onunla ilgilenecektim. En azından karşıdan karşıya da olsa sürekli onunla konuşacaktım.

Ama özellikle son 1 aydır o odayı karıştırırken ben internette geziyorum. Kendime engel de olamıyorum. Bazen yanıma gelip telefonu almaya çalışıyor. Direkt kapatıyorum. Alıp alo falan yapıyor. Bazen baktırtmıyor hiçbi şey Allahtan.

Bu arada tv telefon izletmek hiç yok. Hiç izlemiyor. Ama ben telefon bağımlısı gibi oldum. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ne biçim örneğim diyorum bazen. Sürekli onunlayım canım da sıkılıyor evet ama nasıl kendime engel olayım bilmiyorum:/

3 Cevaplar

0 oy
(122 puan) tarafından
Bı sure tuşlu telefon kullanmayı deneyin en mantıklısı
(1,583 puan) tarafından
Tuşlu telefonum yok :)
Birinin internetimi kesmesi lazım ancak. Ama telefonumda var evde var. Biri çekmezse birini açıyorum.
(122 puan) tarafından
O halde Allah kurtarsın
-Reklam-
0 oy
(179 puan) tarafından
13 aylik meraklı olduğu bir dönem. Siz kendinize oyalicak bir aktivite bulun mesela yaniniza bi kitap alin illa akliniz oraya gider başlarsaniz romana. Merak edersiniz boş vakit buldugunuz gibi devamini okumak istersiniz. Bu arada tv hiç izletmiyorum yazmişsiniz çok güzel bişi ama mümkünse bol bol toprak olan bi alana götürün apt bahcesi veya sakin bir park vs. Sizde cocukla kaliteli vakit gecirmis olursunuz. Devamlı ev içinde zamanla sizin yaptığınız herseyi yapmaya başlicak çünkü
(1,583 puan) tarafından
Roman değil de bikaç kitap var okumam lazım okuyamıyorum. Elimde kitabı görünce direkt geliyor kitabı alıp karıştırmaya. Beraber okusak sadece baksa ama o da olmuyor sayfaları çeviriyor. Park bahçe aslında çıkabiliyoruz ama her zaman da olmuyor. Bizim evimiz biraz mesafeli bi yerde.
(179 puan) tarafından
Anladım canım istersen kizina da hayvvan resimleri olan kocaman kitaplar var onlardan al ben bizim çocuğa almistim baya sevmisti hem bütün hayvanlari da taniyo isimlerini biliyor. Emin ol cok keyifli oluyo
(1,583 puan) tarafından
Hayvanlı meyveli eşyalı kitapları var. Bakıyoruz. Arada kendi getiriyor sorar gibi gösteriyor.
Biz biraz onlara bakalım o zaman. Çünkü bazı hayvanları es geçiyodum görsem tanımayacağım hayvanlar:) onlara da bakalım.
(179 puan) tarafından
Benim ilk hayvanlar kitabimi biz cok sevdik. Orada resimlerde çok canlı. Başta anlamiyo gibi olsalarda zamanla kendileri soyluyo. Gerçi seninki daha 2-3 ayı var soylemesi icin ama sen yinede göster derim
0 oy
(544 puan) tarafından
Aynen bende öyleyim canım. Kızım asla ayağa kalkmama , bı iş yapmama, odadan çıkmama izin vermiyor. Kendini harap edercesine ağlar. Ben koltukta oturaayim o kendi kendini oyalıyor geziyor eğleniyor. Ama ben koltukta oturcam. 

Bende sıkıntıdan telefona sariyorum. Her gece bende karar alıyorum kitap okuyacağım oyun oynaticam  diyorum yok çocuk istemiyo. Kendi halinde takılsın istiyor. 

Ben telefondan uzaklassam neler yapabiliriz acaba.

Yalnız değilsin inşallah bebeler büyümeden biz düzeltiriz
(1,583 puan) tarafından
Ben başka odalara gidebiliyorum ama o hemen arkamdan geliyor :D Ben de bişey yapamıyorum oturayım diyorum çoğu zaman ya da arada kucağıma alarak eline 1-2dk bari oyalanacak şeyler vererek iş yapmaya çalışıyorum.
Gece onu uyuturken benim uykum geliyor bu ara. Zor uyuyor. O zaman da yapamıyorum kitap okuma işini.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 67 göst.
0 oy
2 cevap 936 göst.
0 oy
6 cevap 341 göst.
17 Aralık 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Abcdefg (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 338 göst.
...