0 oy
153 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (11 puan) tarafından
Mrb arkadaşlar cok yorgunum halsizim bebegim gece sürekli uyanıyor meme istyr yarım saatte 1 saatte 1 kendi yatagında pek uyumuyo ne ypsm gece emzirmeyi kesmek istyrm zaten yemek yemeyi seven bi bebek degil sizlerde nsl geciyo 

1 cevap

0 oy
(246 puan) tarafından
Ben normal olduğunu düşünüyorum. Dişleri geliyordur büyük ihtimalle. O yüzden zaten huzursuz dur. Memede rahatkıyordur. Annesini istiyordur. 

Kızım da 16 aylık. 1 aydır boş çekiyor. Sütüm kesildi. Ona rağmen gece kalkıyor, meme diyor. Bazı gece sabaha kadar sürekli yatır kaldır şeklindeyiz. Bazı günler de uyusa bile sabaha karşı oturup huysuzluk yapıyor. Sırtım ağrıyor emzirmek ten. Ayrılmıyor bir türlü. Ben atak ve diş döneminde olduğunu düşünüyorum. Üstelik çalışan bir anneyim. Hem de hamileyim. Gerçekten zor oluyor. Haklısınız. Ama geçici bir durum olarak bakın. Sanırım 1 ay kadar sürüyor bu durum. Kızım daha yeni yeni durulmaya başladı. Geçtiğimiz 3 hafta resmen felaketleri oynadık. Artık ruh gibi geziyordum. Bi de süt varsa iyi en azından, boş çektikçe hem acıyor. Hem uykusuz hem sütsüz yani. 

Geçer, sabredin. Allah kolaylık versin. 
(11 puan) tarafından
Cok TSK ederm cnm ama bebegım 6. dan ıtıbaren gece uyanıp meme istemesi arttı arka disi patladı evt ondan da diyrm ama sırt boyun agrılrm arttı bıde bizim yatamzda yatıyo alıskanlık dıylr ama baklm bu arada hamilesin snın işin daha zor Allah seninde yardımcın olsn
(246 puan) tarafından
Sağ ol canım.
Beraber yatma işine çözüm bulmanız lazım. Benim de kızım sık uyanıyor. Doktor ısrarla gerek yok, dese de... Kızım isterken nasıl vermem. Ama gerçekten zor oluyor yaaa. Kocaman oldular , cok cok emiyorlar.
Benim zaten normalde de bel ve sırt ağrım var. İkiye hatta 3 e katlanıyor yani. Allah kolaylık versin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 304 göst.
0 oy
2 cevap 200 göst.
31 Ağustos 2020 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Mary (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 416 göst.
16 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Annekuzusuelifsenam (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
3 Mayıs 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Meleksimat (153 puan) tarafından soruldu
...