0 oy
219 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (177 puan) tarafından
Merhaba hanımlar. Ben 32 haftalık doğum yaptim. 10 gün oldu bugün. Bebeğin 1 hafta kuvezde kaldı orada mama ve anne sütü verdiler ama biberonla. Simdi cok şükür bebeğim yanımda ama meme almıyor henüz çok küçük prematüre meme ucu büyük geliyor tutamıyor hemen yoruluyor. Ben hem biberonla veriyorum arada da meme uzatıyorum bir iki çekiyor ama almıyor. Silikon uç kullanıyorum simdi. Yineaynasil memeye alistiricam 

2 Cevaplar

0 oy
(615 puan) tarafından
Bizde de ilk gün mama verildi. Malesef memeyi almadı 5 aydır sağarak besliyorum. Hergün yıkıyorum artık leğenine değil dulşa girip kucağımda yıkarken göğsümü aldı. Emmeye başladı. 5 aylık olduğumuz için çok yüksek bir emiş yaptığı için dayanamadım. Sizinki daha küçük duşta deneyin isterseniz tensel temas orda çok işe yarıyor. 
(390 puan) tarafından
Banyoda sten teması ılık suda emmek istemeyen nadir bebek vardır ben her zaman yaparım severek ama arkadaşın bebegi yeni dogan tehlikeli bence onun için hem fazla çıplak kalamaz hem su felan kaçabilir kulağına kas yaparken göz çıkarmayalım silikon gogusle denemeye devam et canım pes etme gecicek bu süreç hızla bebegin toparlar bir iki aya insallah
(615 puan) tarafından
Tabi doğru yeni doğan olduğu için tehlikeli denemeyin lütfen. Bebeğiniz uyurken yanınıza alın göğüsünüz açık olsun teklif etmeyin 2 3 gün memeye dokunsun kokusunu alsın. Sonra birde öyle deneyin isterseniz.
(3,758 puan) tarafından
Bacım nesi tehlikeli olacak Allah aşkına? Hiç mi kucaginizda yikamadiniz çocuğu? Çocuğun sırtından biri su tutsun yavaş yavaş bak nasıl güzel emiyor.
(390 puan) tarafından
Her gün  kucağımda beraber dustayım 5 aylık kızımla yenidogan bebegin banyoda bizim dediğimiz durum riskli üşütme ihtimali var gir çık anne de çıplak kendisi de yardım edeni olsa tabi ki kolay olabilir ben ilk günden beri tek yardımsız yaptığım icin yenidogan riskli emzirsin mi yıkasın mi cocugu mu giydirsin kendini mi ayağı kayar mi kaymaz mı dustan çıkınca vebal almamak adına riskli diyoruz. Yine de soruyu soranın tercihen yapabileceği durumdur.
-Reklam-
0 oy
(390 puan) tarafından
Şırınga ucunu keserek gogus ucunu vakumla çıkartıp da direk çocuğa vermeyi deneyebilirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 65 göst.
21 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kullanıcı06 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
9 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde durukusss2 (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
10 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mine166 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
2 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Kuzey_yıldızı (204 puan) tarafından soruldu
...