0 oy
258 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (747 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar, bebeğim 82 günlük. 2 gün önce sünnet oldu. 2 gündür doktorun dediği aralıklarla calpol veriyorum, bebeğim pek hoşlanmıyor zor yutuyor, bir kısmını çıkartıyor. 

Ben dün akşam saat altı buçuk gibi bezelyeli, havuçlu ve patatesli pilav yedim. Ondan sonra yedi gibi emzirdim, gece 4e kadar da 3 defa daha emzirdim. 4te calpol verdikten sonra bir 10 dakika emdi sonra baktım bırakıyor gazı var diye kaldırdım sırtını pışpışladım, geğirerek kustu ama bu kadar çok hiç kusmamıştı, emdiğinden fazlasını çıkarttı resmen. Kendimin de bebeğimin de üzerini değiştirdim temizledim tekrar emzirdim, 5-6 dakika emdi baktım yine bırakıyor sürekli kaldırdım pışpışladım yine aynısı oldu. Sonra bir daha denedim 5-6 dakika emdi ve yine aynısı oldu :(  Calpol midesini bulandırdı diye düşündüm ve uyutayım acıkınca kalkar biraz sonra emziririm dedim yatırdım. Sabah 6 gibi 5-6 dakika emdi uyudu sonra 7 gibi uyandı artık emzirdim, 5-6 dakika emdi sürekli bıraktı ve pışpışlayınca çok miktarda kustu. Şuan öyle aç aç duruyor çocuğum neden oldu anlamadım acaba bezelye gaz mi yapıyor? Bebeğim hasta mı? Yada sütüm mü bebeğimi böyle yaptı? Yemeğe de tuzu biraz fazla atmışım, tuz bitmiş Himalaya tuzu vardı ayarlayamadım çok gitti ondan olabilir mi?

 Napıcam şimdi yardımcı olabilecek var mı?

Bebek Ayı 82 günlük

2 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından
Anneler bu saat oldu hala aynı durumdayız, bebeğim emdiğini kusuyor, hatta en son artık emmeyi reddetti yavrum. Yok mu neden olabileceğini bilen ne yapabileceğimi söyleyen kimse? Daha önce benzer durum yaşayan kimse var mı? Napıcam şaşırdım çok üzülüyorum yavrum aç aç duruyor :(
Profil image (22 puan) tarafından
Midesini usutmus olabilir canım bizde aynı durumdayız ama ishalde var bence Bi doktora götürmende fayda var
(747 puan) tarafından
Sizin bebeğiniz kaç aylık? Nasıl üşütür ki sadece anne sütü emiyor :( Son 2 gündür calpol, düzenli olarak da bigaia ve Nurse Harveys kullanıyoruz.
(747 puan) tarafından
Üşüdü mü acaba gece uyurken, emerken hep terliyor. Belki bundan olabilir mi?
-Reklam-
0 oy
(747 puan) tarafından
Akıl verecek kimse var mı?
...