0 oy
522 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (380 puan) tarafından
Merhaba anneler, 

Oğlum 16 aylık olmak üzere. Kilosu iyi ama inanılmaz iştahsız bir bebek. İki kaşık çorbadan fazla yemek yemiyor, gün içerisinde en çok yediği toplam 1 tabak yemek anca eder. Neler yapıyorsunuz doktorlarınızın önerdiği şeyler neler benimle paylaşır mısınız benimle?
Bebek Ayı 16 aylık

3 Cevaplar

0 oy
(412 puan) tarafından
Kilosu iyi diyorsun canım iki kaşık corbayla kilosu iyi olmaz ama belki Demir eksikliği vardır o iştahsızlık yapabiliyormus 
(380 puan) tarafından
Sürekli böyle diyemem, bende kilo düşmesinden hasta olmasından korkuyorum. Emmiyor devam sütü kullanıyor. Ama en iyi yediği zamanda bile günlük en fazla toplasan bir dolu tabak yemek yiyordur.
Yaşını geçince kan değerlerine baktırdım. Ama kış geliyor bünyesinin düşüp hasta olmasından korkuyorum.
(412 puan) tarafından
Keçiboynuzu pekmezi içir günde iki defa aç karna tatlı kaşığı yla canım
-Reklam-
0 oy
(1,406 puan) tarafından
Canım ben kullanmadım henüz bebeğim küçük ama siberian wellness diye bi markada çalışıyorum bonbons diye çocuk takviye gıdası var kullananlar gayet memnun. İnstagramın varsa siberian.girişimcianneler sayfasından bir araştır istersen amacım satış yapmak değil zaten dediğim gibi bizzat kullandığım bir şey de değil. Umarım faydası olur
(380 puan) tarafından
Teşekkür ederim araştıracağım.
0 oy
(2,370 puan) tarafından
Kan tahlili yapsanız kafanız rahat ederdi.

Doktor bize tahlil sonucuna göre çinko verdi. Şurup iştahını açtı. Faydasını gördüm. Her bebeğe uygun olur mu bilmem. 
(380 puan) tarafından
Kan değerlerine bir yaşını geçince baktırdım sıkıntı yoktu. Ama zaten doğduğundan beri iştahlı değil. Yigenlerim yeni dogmusken yarım saat kırk dakika emerlerdi. Benim oğlum en uzun 12 dakika emdi o da bir kez genelde 5-7 dakika. Doktor da kilosu gelişimi iyi diyor iştahsız diyorsun dedi zaten ama işte annelik bünyesi zayıflar hasta olur diye korkuyorum.
(2,370 puan) tarafından
Benimki de az süreli emer. Çok yormaz kendini :) hiç kafanıza takmayın. Kilolu çocuk hasta olmaz mı sanki. Uğraşmayın şurup falan.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 443 göst.
0 oy
0 cevap 177 göst.
26 Ekim 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Doruk:) (296 puan) tarafından soruldu
...