0 oy
444 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (122 puan) tarafından
Ne yaptiysam agzinda tutmadi sizler emzigi nasil verdiniz yada aldimi bebekleriniz?
Bebek Ayı 1 ay

14 Cevaplar

0 oy
(1,339 puan) tarafından
Almadı kızım vermedim zorla kullanmıyor
-Reklam-
0 oy
(258 puan) tarafından
Benim kızda bir aylık almıyor atıyor arada verıyorum 
0 oy
(86 puan) tarafından
bazi bebekler plastiği  ememiyo ne yaparsan yap almaz 
0 oy
(263 puan) tarafından
Aynı durumdayız halbuki alsa rahat uyuyacak ama emziği ağzına koyunca kapatmıyor ağzını emmiyor atıyor 
(122 puan) tarafından
Aynen oyle ya alsalar hem onlar hem biz rahatlicazda iste nasil alicaklar
0 oy
tarafından
Bir kac emzik denedin mi bazi emzikleri alamiyorlar
(122 puan) tarafından
Hangi marka tavsiye edersiniz suan wee baby var elimde
(1,034 puan) tarafından
Benimki de wee baby almyor sanırım bütün bebekler bu emzik trünü sevmiyor
tarafından
Ben oioi denedim almadi, tommee tippee denedim almadi. Bunlari almakta zorlandi. En güzel philips avent i aliyor. Ağzında tutabiliyor. Denemek lazım hangisini alabilir diye canim. Belki diğerlerini daha büyüyünce tutabilir diye düşünüyorum. Ozellikle tommee aslinda anne memesine en yakin emziklerden biri ama tutamıyor.
0 oy
(427 puan) tarafından
Bazılarına yanlış gelebilir ama iki  çocuğumu hafif şekere batırıp alistirdim üçüncü doğar doğmaz yapıştı emzige dördüncüsü de üzüm zamanı şimdi bir damla ağzına damlatıp hemen tutturuyorum üç dört gün sonra alıyorlar zaten alisiyorlar 
(122 puan) tarafından
Toz seker agir gelmezmi acaba
(427 puan) tarafından
Tutmuyorlar di ucuna hafif batiriyordum şırınga in ucu kadar birşey diline değse yetiyordu sık sık değil tabi günde dört beş seferi bulmuyordu
tarafından
Lütfen böyle önerilerde bulunmayın sizin bebege zarar vermez ama önündekine verebilir. Kucucuk çocuğa seker veriyorsun. Ne kadar yararlı olabilir.  Cok az diyorsun ama günde 4 5 defa veriyorsun. Sekeri normal insanlar bile tüketmiyor artık zararli diye.
(427 puan) tarafından
Soru sormuş cevap verdim öyle yaptım üç çocuğu ma biri de doğar doğmaz yapıştı emzige zaten bir zararını da görmedim ben çocuklarım da  aksine emzige alıştılar gittiğim heryerde dd sikinti yaşamadım emziği verdim sustular dediğim gibi bazılarına yanlış gelebilir benim için yanlış değil üç dört gün annesutu de şekerli siz süt arttırıcı gıda önerin desem baklava komposto şekerli şeyler önerirsiniz nasıl ki gazlı şeyler yediğimiz de sütten geçiyorsa şekerli şey yediğimizde oda geçiyor hatta süt alerjisi uyguluyor bazı anneler tüm süt ürünlerinden uzak duruyor geçiyor sonucta benim sütüm elime akinca elim yapış yapis oluyor sireli gibi   sen direk şeker vermiyorsun diye bebek şekerden uzak kalmıyor yani  benim dogrum sana yanlış gelebilir senin dogrun bana yanlış gelebilir
tarafından
Verdiğin örnek cok saçma şuan farkinda misin anne sutu ile verdiğin sekeri kiyasliyorsun. Seker ile anne sütünü bir tutuyorsan ne diyim sana ben bilmiyorum. Biri kansere bile sebep veren fabrika cikisli bir sey digeri de anne sutu.

Anne sütünde bulunan seker dediğin şey laktoz öğrenmiş ol. %7 si laktoz( Süt sekeri) evet bazı bebeklerde laktoza karşı alerji olabiliyor bu yuzden de anneler Süt ve içeren ürünleri icemiyor. Icinde laktoz olduğu icin. Bebege daha cok laktoz vermemek için. Yedigin şeylerden aldığı şekerden değil yani bil diye söylüyorum. Elin yapis yapis cunku içinde laktoz var.

Süt artsin diye hicbir sekilde şekerli beslenmeye de gerek yok. Ben genelde bilgin olsun dereotu semizotu öneriyorum. Tahin de yiyen biriyim ama şekersiz satılıyor sana da tavsiye ederim :))

Kendi bildigin yanlislari bence kendine sakla... belli ki bazi şeyleri bilmiyorsun ki anne sutu ile sekeri kiyaslayabiliyorsun.

Ayrica benim dediğim sey su senin bebeginde zararı olmayan sey onunkinde olmayacak diye bir sey yok. Bu tür önerilerde bulunma. Ve bebeginde zararı olmadi diyorsun ya suan olmaz ama ileride yasadin mi görürsün.
0 oy
(180 puan) tarafından
Yuvarlak uçlu kaucuk emzikler var anne gogusune yakin hissetiginden ben 2 ayliktan beri onukullaniyorum basta almadik sonr yuvarlak ucluyla alıştı 
0 oy
(134 puan) tarafından
Benim kızımda emmiyodu philips avent ultra air emzik aldım onu emiyo şuan wee ile arasında.yapi olarak çok fark var parasını hakeden bi ürün 
(74 puan) tarafından
Bende onu kullaniyorum çok kaliteli ve tutuyo mutlaka
0 oy
(74 puan) tarafından

image

Canim bende denedim bi kac tane almadi. Disari cikarken cok zorlaniyodum emzik olarak beni kullanıyordu. Resimdeki emziği verdim aldi cikardi düşürdü bi iki gün sonra tuttu cok şükür disarda çok rahat ettim. Dene istersen. Fiyati biraz fazla bende tereddüt ettim ama denemeden bilemezsiniz. %98 bebekler tutuyormus bu emziği oyle yazmışlar.

0 oy
(861 puan) tarafından
Emziği genelde 2. Aydan sonra alışıyorlar emzik büyük geldiğineden öğürüyor lar 5 aylığız Emziği tutuyordu küçük geliyor şuan 6 aylık olanıda büyük geliyor 6. Ayı doldurmasını bekliyorum tekrar tutsun diye 
(122 puan) tarafından
Benim.kizim.ogurmuyo agzina aliyo emiyo bisey gelmedigini farkediyo atiyo
(861 puan) tarafından
O zaman devamlı ver tam damağına uygun emzik tir en geç 1 haftaya tutar kendi sütünü sür sür ver
0 oy
(98 puan) tarafından
Benimki de istemiyor du sık sık teklifi ettim 5. Ayda tutu uyurken birde çok ağlayınca alıyor sakinleşiyor
0 oy
(147 puan) tarafından
Vermedik mi :)) olmayınca olmuyor tatlım .  Her türlü denedim 4 çeşit emzik aldım yine yok yine yok.  Şu an 4. Ayda. Ara ara deniyorum ısrar edince övüyor;)
0 oy
(220 puan) tarafından
Ev emzik doldu ben veremedim yok almiyo
0 oy
(2,899 puan) tarafından
İstemedi bende zorlamadim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 330 göst.
30 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Selmaaaaaa (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 881 göst.
0 oy
4 cevap 298 göst.
25 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Meva Ayşe (91 puan) tarafından soruldu
...