0 oy
228 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (44 puan) tarafından
Oğlum bugün bir aylık oldu kolik bir bebek ne yapmam ne yemem gerekiyor gaz yapmayan ama süt yapan gıdalar nelerdir kızlar 

5 Cevaplar

0 oy
(1 puan) tarafından
Sana gaz yapan her gıda bebeginde de gaz yaratıyor. Mercimek süt asitli şeyler vs gaz yapar zaten. Ben çorba yapıyordum yada sebze yapıyordum birde günde sade soda içiyorum bir tane hiç gaz sorunu yaşamıyoruz çok şükür.  Birde sana tavsiyen kuru incir ceviz badem kuru kayısı falan ye özellikle incir çok süt yapıyor.
-Reklam-
0 oy
(300 puan) tarafından
Benim kızım kolik değildi ama ben yinede gaz sancısı çekmesin diye gaz yapan hiçbir şey yemedim. Nohut kuru fasüleyr keşkek bulgur vb gibi. Mercimek çorbası yedim bir kez çok ciddi gaz yaptı kızımda rezene de içmeme rağmen. O yüzden kendinizi gözlemleyin derim sizde ne gaz yapıyor onuda yemeyin. Misal bende süt, taze kuru soğan, karpuz kavun, kayısı vb bunlarıda yemiyorum. Rezene çok güzel süt yapıyor günde 4 5 bardak içiyorum gaz da olmuyor kendisi rahat gazını çıkarıyor. Anason çay, rezene çayı, çorbalar kompostolar içebilirsiniz. 
0 oy
tarafından
Her gaz yapan yiyecek bebegine gaz yapacak bir şey diye yok. Onu deneyerek yaşayabilirsin canim. 
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Kolikten metsil gaz damlası ve nurse Harvey colex şurup ve biogai bağırsak düzenleyici kullanrak kurtulduk tavsiye ederim.gaz yapmayan şekilde beslenin.
0 oy
Profil image (2,048 puan) tarafından
Aktardan rezene ve anason al karıştır çay olarak ic.dereotu kesinlikle ye.ben dereotu roka marul yiyorum hergun.ve rezene anason içiyorum göğüslerim taş gibi  

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 228 göst.
16 Ekim 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Duygu24 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
0 oy
17 cevap 776 göst.
1 Nisan 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aslı 2 (53 puan) tarafından soruldu
...