0 oy
120 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (294 puan) tarafından
Kizlar bebeğim altı aylık oldu tadimlara başladım ilk yoğurt verdim alerji oldu kestim yoğurdu kabakla üç gün devam ettim ama her ne verdiysem tükürüo begenmio sizdede böyle oldu mu acaba bide tadım yaparken gün içinde sadece bir ürün mü tafim yapıyorum eskiden yedirdigimiz sebzeyi veremiyor muyuz bazı postlarda gördümde karıştırıp gün içinde veriolar kafam karıştı ondan ?

3 Cevaplar

+1 oy
(426 puan) tarafından
Merhaba ilk 2 ay günde 1 öğün veriliyor. Zaten tadım doyum değil yemek yemeyi öğrensin midesi alışsın hayvansal ürünler in alarji riski çok yüksek bize Dr yoğurt yumurta bunları en son ver dedi. Ben karışım yapmıyorum tek tek veriyorum kabak patates verdim bugün de armut vereceğim kabız olmasın diye soran bal kabağı, tatlı patates böyle devam edeceğim. Önce sebze sonra meyve ama armut verin ilk yada 2 sebze den sonra 3 tün armut yesin kabız olansın. Bebek kafasını çevirdiği yada ağzını kapattığı an hemen kes beslenmeyi istemiyor demektir. Böyle istemeden verirseniz ilerde yemek yemeyi sevmeyen iştahsız bir bebek olur. Kaşıkla peşinde gezersin. Eğlenceli hale getir ben sevdiği şarkıları açıyorum az oynaya oynaya yiyoruz. Kafasını çeviriyor hemen bırakıp süt hazırlıyorum   doktor böyle dedi zaten kendiniz de araştırın her Dr bu şekilde diyor Osman gönülal videolarını izleyin ek gıda hakkında çok detaylı. 
(294 puan) tarafından
Bunu söyledign iyi oldu canım bnde zorluodum yesin diye bide dediğin gibi denerim :) teşekürler yorumun için
(426 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek istediği an kesmen çok önemli bunu hiç unutma sadece tadını alsa bile yeter ısrar yok asla hemen bırak 1 ay sonra eline kaşık ver kendisi de yemeye çalışsın yani eğlensin yemek eğlence olsun ceza değil ısrar ettikçe tükürür zamanla daha çok yiyecek zaten. Takıldığın bişey olursa yazabilirsin canım bildiğim kadarıyla yardımcı olurum iyi akşamlar. TV de asla açma yemek yerken:)
(294 puan) tarafından
Yok mutfakta yediriyorum zaten :) saolasin cnm
-Reklam-
0 oy
(651 puan) tarafından
Tukurmesi felan normal zamanla yemeği öğrenecek tadım da ben tek tek verdim hepsini sonra karıştırdım zaten yemiyordu 
(294 puan) tarafından
Tamam cnm teşekürler
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Tepkisi normal ilk kez yediği bir şey sonuçta, önce tek tek git sebze meyveleri bitir sonra karıştırırsın ve sebzelerin içine muhakkak zeytinyağı koy kabızlık olmasın diye 
(294 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler:)

İlgili bir soru bulunamadı

...