0 oy
154 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (95 puan) tarafından

Bebeğim 29 günlük oldu bugün. 15 .günden sonra gaz sancısı başladı sanırım. 2 gündür daha bi huysuz. Kızarıyor resmen morarma gibi bacaklarını kasıp karnına çekiyor. Yay gibi arkaya doğru atıyor kendini. Keçi gibi ses çıkarıyor. Gaz çıkarmasına rağmen bunları yapmaya devam ediyor ve iki gündür gece gündüz sürekli böyle. Ağlıyor ağrıdan memede daha ağlamaya başlayıp emmeyi bırakıyor. Ne yapsam bilemedim. Sizce neden böyle ne yapmalıyım???

3 Cevaplar

0 oy
(2,106 puan) tarafından
Dediklerinize göre kolik başlıyor aşırı gazdan dolayı bebeğinizde.allah yardımcınız olsn biz çok çektik kızımda kolikten sonra bebeğimi metsil gaz damlası ve nurse Harvey colex şurup ve biogai bağırsak düzenleyici rahatlattı şükürler olsun kurtulduk.
(95 puan) tarafından
Kaç günlükken başladı sizde. Sağlık ocağına görürsem mi acaba. Kolikte gece gündüz devam eden bir rahatsızlık oluyor mu
(2,106 puan) tarafından
Bebeğim erken doğdu bir süre kuvezde yattı ewe getirince başladı yani 2 aylıkken.doktoruna gotruduk ultrasonla bakmıştı aşırı gazlı kolik dedi dediğinde oldu çünkü kıvranıyordu kıpkırmızı oluyordu mamayida yemez olmuştu.kg kaybı bile oldu.neler yaptırsam olmadı battaniye de sallardik sabahlardik uykusuzuk birkactanede gaz damlası denedik ama çare olmadı.sonunda yorumda yazdığım damlalar çare oldu.3.atin sonunda rahatladı bayağı.zaten etkili olursa 2-3 güne etkisini gösteriyor.rahatlayinca yemeye ve uyumaya başladı.7. ayimizda bıraktık.
(2,106 puan) tarafından
Bence bir doktora götürün ona göre damla verir.gaz damlası + bağırsak düzenleyici kullanmaniz lazım.
-Reklam-
0 oy
(128 puan) tarafından
Resmen benim oğlumu anlattın yazık kız keçi gibi ses çıkarıyor dedin yere güldüm :D bu benim oğlum bak bi gaz damlası var onu al yazık günah bebeğe gazını çıkaramıyo sap simplex faydasını görürsün bebekte rahatlar benimkide gazdan meme emmez gece yatmazdı kızarır morardı çıkartırdı gazını ama zorlanırdı damlayı verdik hem üstten hem Altan o kadar çok çıkardı ki dedim bu kadar mı gazın vardı senin :)))) 
0 oy
(472 puan) tarafından
Gazlı süreci bsldi her gzli bbk kolik degildr. Kolik herzmn aglyn birçok kez sebepsiz aglr yeni dünyaya uyum adapte olma süresdr bu. Bnmde bbgim  15 günden sonra 8 hftyz kdr Cook gaazlndi . Şimdi iyi. Tecrübe m şudur ki bbgini hreket etttir çocuk tek bsina gzini cikramadgi için sancilnior 

 Hareket etmeyi ogrennce kndsi cikariyor'. İlk başta bcklrini kasıp popo deliğini kptip gz cikrmaya çalışıyordu . Bcklrini bgrsaklrina bastrip popo deliğini açıp gaz ckrmsini sagldim ' bı sure sonra bunu öğrendi ve kndsi ypior

 .

İlgili bir soru bulunamadı

...