0 oy
176 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (97 puan) tarafından

Merhaba bebeğim için bu beşiği almıştım şuan 5 aylık ve yan yada yüz üstü dönerek uyumayı seviyor sürekli dönüyor bu beşik ona küçük gelmeye başladı dönerken kenarlara çarpıyor kendini uyandırıyor. Park beşik de de sanırım aynı sorunu yaşarız 8 aylık olduğunda odasını ayırmayı düşünüyorum o yüzden direk yatak alsam nasıl olur? Yere sıfır bir model alsam ayağa kalkmaya başladığında yataktan kendini atma riskini düşürebilirmiyim siz hangi tür yatak kullanıyorsunuz güvenilir ve uzun vadede kullanabileceği bir model arıyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

image

Bebek Ayı 5

2 Cevaplar

+1 oy
Profil image (5,661 puan) tarafından

montessori yatak aldım yere çok yakın zaten yine de odasında cam balkon halıları var ya yumuşak yap boz gibi takılanlardan ondan var çok düşen bir bebek o yüzden rahat ettim 

(97 puan) tarafından
Kaç aylık acaba. Benim bebeğim 5 aylık şuan alsam şuan yatırıcam güvenilir olur mu çok mu küçük henüz
Profil image (5,661 puan) tarafından
bizim 1 yaşında esas şimdi alın nasıl çıksın içinden
-Reklam-
0 oy
(259 puan) tarafından
Kraft park yatak kuzum .

Çok güvenilir ,çok rahat .bence uzuun da bir sure içinde uyur .... Misafirliğe annenlere ,memlekete filan gittiğinde yanninda bile goturebilirsin .

Ha sorarsan senin ki uyuyor mu içinde uyumuyo :)) 
(97 puan) tarafından
Bizim ki de yer yatagında ve bizim yatagımız da mışıl mışıl uyuyor özgürce dönüyor ama ben yanımda yatırmak istemiyorum buna alışmasını da istemiyorum gün içerisinde salonda yer yatagı yapıyorum deliksiz bir uyku çekiyor ve çok mutlu uyanıyor ama ne zaman bu beşiğe yatırsam artık yarım saat içinde dönerken bir yerlere eli kolu değiyor aglayarak uyanıyor :) boşuna almışım gerçekten
(259 puan) tarafından
Kuzum.iste bizim de böyle alıştı ya ondan yatmıyor park yatakta :( bı de üstelik 18 aylık olucaz. Park yatak 9 aydır bizde odada duruyo .bı de cocukla uyumaya bende alışmışım galiba bende onsuz uyuyamıyorum :)) valla bziim sorun çözülmez ama sizin ki senin sayende çözülür gibi geliyo bana insalal :))
(97 puan) tarafından
İnşallah çözülür  :)) yoksa benimde yanında uyucak gb hap kadar ama yatak kendininmiş gb takılıyor :))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 279 göst.
12 Kasım 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde ❤İkra'mEfe'm❤ (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
16 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Emre Alparslan (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 260 göst.
0 oy
8 cevap 475 göst.
5 Haziran 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Esmaaygur (381 puan) tarafından soruldu
...