0 oy
205 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (336 puan) tarafından
Bebeğimin göğsünde hemanjiom var ve git gide büyüyor daha önce doktora götürdüm önemli değil dedi ama doğru düzgün bakmadı bile şimdi baya ilerledi bugün doktora götüreceğim en azinda bı bilgim olursa doktorun ilgilenmesini sağlaya bilirim 

1 cevap

0 oy
(59 puan) tarafından

Günaydiiin Arkadaşim. Benim kızımın yanaginda vardi dogumdan 1 hafta sonra dahada belirginlesti ufaktan buyumeye baslamisti ama 1 yasindan sonra kendiliginden gecti gitti. Cok dikkatli baktigin zaman yeri belli oluyor hala ama goruntuye dair bisey yok. Yavrunuz kac yasinda bilmiyorum cogunlugu 1 yasindan sonra geciyor eger gecmesse ufak bir operasyonla mudahele ediyorlar. Korkulacak birsey degil cok sukur :)

(336 puan) tarafından
Oğlum 3 aylık çok büyüdü önce hafif kırmızıydı şimdi baya koyu
(59 puan) tarafından
Benim kiziminki serce parmak ucuyla dokunulmus kadardi yanaginda cilek gibi duruyordu cokta yakisiyordu :) ben kaybolmasin isterdim ama tabi buyuyunce kendi belki begenmezdi bilemem korkma zamanla gecer insallah. Aklina takilirsa doktoruna danisirsin :)
(336 puan) tarafından
Önce açık kirmizi ve azdı şimdi 1 TL genişliğinde tamamen kıpkırmızı oldu
(59 puan) tarafından
O zaman bebiş büyüdükçe oda büyüyor.  Kaç aylık bebeğiniz ? Eğer bebeginiz daha yasinda degilse biraz daha takip et büyümeye devam edecekmi ona göre bir doktora gösterirsin arkadaşım. Benim kiziminkide kipkirmizi ve biraz normal derisine göre kabarık duruyordu. Halan daha hafiften izi belli olur çok aglasin biraz daha belirginlesir.
(336 puan) tarafından
4 aylık bebeğim doktora götürdüm hızlı büyüdüğü için ilaç tedavisine başlandı
(59 puan) tarafından
Tamam korkma sen annesi birseycik olmaz Allahın izniyle icini ferah tut sen :) çok geçmiş olsun tekrardan   umarım ilac iyi gelir
(336 puan) tarafından
Teşekkür ederim :) inşallah daha da büyümez
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 912 göst.
0 oy
8 cevap 749 göst.
...