0 oy
195 göst.
4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde (221 puan) tarafından
Merhaba kızlar:) 38 Aylık oğlumu haftada üç gün sosyallessin ve konuşması ilerlesin diye kreşe göndermek istiyorum. İki aylık ta kardeşi var. Evde ne kadar cabalasamda büyüğümü ihmal ediyor gibiyim. Çok üzülüyorum. Eşimde kreş için çok küçük diyor pek gönlü yok. Sizler tecrübe sahibiyseniz bnmle paylaşır mısınız? Napsam? Bende emin olmayınca eşime diretmiyorum.
Bebek Ayı 38

2 Cevaplar

0 oy
(1,092 puan) tarafından
Benim kızım küçük ama çevremdeki anneler bakcak birileri olsa bile kreşe gönderiyor hem bağışıklık için hem de sosyal gelişimi için ben de ileri de göndermeyi düşünüyorum. İmkanınız varsa çocuklar için iyi bir fırsat bence aile büyükleri ne kadar iyi olsalar da bir noktadan sonra yetemiyorlar.
(221 puan) tarafından
Bende  bu yıl tam zamanlı olmasada en azından haftada 3 gün gönderme taraftarıyım. Ama pandemi kardeş kaygısı vs. Emin olamıyorum
(1,092 puan) tarafından
Doğru pandemi aklımdan çıkmış maske mesafe konusunda dikkatli olabileceklerini pek sanmıyorum. Ama pandeminin biteceğini de sanmıyorum.
-Reklam-
0 oy
(10 puan) tarafından
Benim kızım da 40 aylik  ben gönderdim bu sene . 9 aylik kardesi var ev işi bebekle ilgilenme derken kizima yeteri kadar zaman ayıramıyordum  illaki onun istekleri oluyor oyun istiyor devamlı yetemiyoruz haliyle kreş onlar için daha iyi olacak diye düşünüyorum işinde uzman öğretmenleri birçok arkadaşı oyun alanı var 2 haftadır gidiyor memnunuz  şuan ilk hafta biraz sorun yaşadık gitmek istemedi ama şuan gidiyor kendi isteyerek bence sizde gönderin inanın çok faydasını göreceksiniz şu 2 hafta içinde bile benim kızımın davranışlarında özle görülür  şekilde degisti olumlu yönde.
(221 puan) tarafından
Çok haklısınız. İnsan yetemiyor. Üzüntü den gece uyuyamaz oldum. Yavrum tv ye mahkum kaliyor gibi. Kardeside coky gazlı çok ağlıyor. İistesemde buyugume yetisemez oldum. Çok teşekkür ederim.
(10 puan) tarafından
Okulunu araştırıp emin ellere emanet ettikten sonra sizin içinde iyi olacak çocuğunuz  içinde orda hep yaşıtları olacak zaten bence düşünmeden gönderin
(221 puan) tarafından
Evet sizin fikriniz çok etkili oldu. Teşekkürler. Gittim bugün görüşmeye. Haftada üç gün inşallah gondericem. Oda sever kalırsa tabi. İlk yaklaşımı çok iyi ama. Bakalım. Tekrar tekrar teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 584 göst.
0 oy
1 cevap 316 göst.
20 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Gullkaan (231 puan) tarafından soruldu
...