0 oy
242 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (6 puan) tarafından
Kizlar ilk bebeğim ilk annelik ve kocaman bir boşluk gerçekten. Oğlum 5 aylık sürekli mizmizlaniyor, uyku desen doğduğu günden beri düzgün yok zaten,  sürekli ilgi istiyor. Sürekli ağlıyor, 40xpk uyuyor 4 kere uyanıyor yanına gidince susuyor kalkinca devam....Ve çok yoruluyorum artık gerçekten oturup onunla ağlıyorum artık çaresizlikten.  Bu konuda yardımcı olabilecek tecrübeli annelerin tavsiyelerini bekliyorum insaAllah .
Bebek Ayı 5.5

4 Cevaplar

0 oy
(70 puan) tarafından
Ben de aynı durumdayım 5 aylık olmak üzere 
-Reklam-
0 oy
(419 puan) tarafından
Aynı canım bizde de durum lar hep kucakta 
0 oy
(107 puan) tarafından
Evet öyle benim oğlumda 9 aylık olacak nerdeyse odadan çıktığım gibi basar çığlığı. Ben artık mama sandalyesiyle yanımda tutuyorum yemek yaparken eline de salatalık falan veriyorum yada oynarken yanındayım sürekli eğer tuvalete falan gideceksem anlatıyorum oğlum 5 dakikaya geliyorum gibi birde bay bay yapıyorum giderken o zaman daha sakin sanki. Birde doktorumuz bol bol cee oyunu oynayın demişti çünku tamamen ortadan kaybolduğunu dusunuyorlarmis birazcık sabır büyüdükçe daha keyifli oluyor inan 
0 oy
(300 puan) tarafından
Tamamen seyrine bıraksanız nasıl olur? Siz kendinizi kötü hissettikçe stres olursunuz çocuğa da bu geçer. Sizden ilgi bekliyor sizi biliyor çocuğunuz ne kadar güzel. Burda gördünüz mü bilmiyorum pek çok post açıldı. Çocuğum bende sussun istiyorum, beni bilsin istiyorum vs vs diye. Ne kadar güzel ki çocuğunuz ile güzel bir bağınız var. Benim kızımda 3.5 aylık sürekli ilgi istiyor. Şu an covit olduk hepimiz hala aynıyız. İnanın ayakta duracak halim yok ama kızım kucak istiyor oyun istiyor diye sürekli oynuyoruz yorucu da olsa bana da kızıma da  çok iyi geliyor. Kucağımda uyuyor beşiğe koyduğumda uyanıyor ağlıyor. Sırf hasta olmasın uykusunu alsın diye 2 saat kucağımda uyutuyorum. Yemeğimizi zar zor yapıyorum ama çok şükür yinede şikayetçi değilim. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 574 göst.
0 oy
0 cevap 69 göst.
0 oy
5 cevap 401 göst.
16 Ocak 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Abcdefg (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 170 göst.
21 Haziran 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Almira8 (623 puan) tarafından soruldu
...