0 oy
282 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (32 puan) tarafından
Buradan tavsiye üzerine bestirol kan damlası almaya karar verdim dr.da sordum alabilirsin dedi.Internette fiyatı daha uygun olduğu halde güvenmeyip eczaneden aldım. Ama ilaç içeriğini bilmediğim için şüpheye düştüm çünkü ilaç zeytinyağı ayrı siyah pütür pütür kısmı ayrı duruyor .Ne kadar sallasamda homojen dağılmıyor,pütürlü pütürlü ve tadı çok kötü bebeğim ağzına verince öğürüyor.O pütürlü noktacıklar siyah boya yapıyor her yeri .Daha önce kullanan varsa içeriğinin böyle olması normal mi .Becerebilirsem resimde ekleyeceğim. 
Bebek Ayı 5 ay 20 günlük

3 Cevaplar

0 oy
(32 puan) tarafından
Bestiron olacak yanlış yazmışım 
-Reklam-
0 oy
(203 puan) tarafından
Bebeğim 1yaşını doldurana kadar sadece Bestiron kullandım kan ilacı olarak. Bende de pütürlü görüntü oluyordu çalkalasam da. Gayet normal. İçindeki c vitamininden dolayı mandalina-portakal gibi kokusu var. Demir, c vitamininin emilimini kolaylaştırdığı için içeriğinde cvitamini var. Lekesi de kıyafetlerinden geçmiyordu. Kokusunu özellikle belirttim bozuk falansa kokusundan anlayın diye. Ama dediğiniz pütürlü görüntü oluyor normal yani.
(32 puan) tarafından
Kokusuna dikkat edeceğim yarın iyice,Hiç portakal kokusu almadim. Teşekkür ederim
(32 puan) tarafından
Kıyafetlerden geçmemesi kötüymüş ama tükürdüğü için bazılarına bulaştı çünkü
(32 puan) tarafından
Birde nasıl kullanıyorsunuz acaba
(203 puan) tarafından
Ben e-bebek ten leke çıkarıcı sprey almıştım içeriği doğal. O lekeleri çıkarıyordu ama kan ilacının lekesini hiçbir şey çıkarmıyor maalesef:( O yüzden hep leke olan kıyafet giydirip öyle içiriyordum damlayı:)) Kilo başına 1 damla veriliyor. Mesela bebek 4300 gramsa 4 damla. 4800 gramsa 5damla gibi. Çalkalayıp kaşığa damlayı damlatıp veriyordum.
0 oy
(153 puan) tarafından
En iyi kan damlalarindan bir tanesi , icerigindeki c vitamininden dolayi o sekilde puturlu duruyor, gonul rahatligi ile kullanin bebisinize:) bende kizima kullaniyorum icerigi cok iyi seker ilavesi yok ve zeytinyagi icerigi ile kabiz yapmiyor.
(32 puan) tarafından
Ayy iyi ya kimisi kan gibi homojen olur diye yazmış trendyoldaki değerlendirmelere, benimki pütür pütür demir kırıntıları var gibi gözükünce korktum bozuk ilaç mi verdim çocuğuma diye ,teşekkürler yorumunuz için
(32 puan) tarafından
Birde nasıl kullanıyorsunuz acaba saat kaçta kaç damla aç mi tokmu
(153 puan) tarafından
Kusura bakmayin yeni gordum msjinizi, ac karnina sabahlari, bisey yedirmeden bi yarim saat once yeterli olur, kilo basi bir damla .ornegin 6 kilo bebisiniz 6 damla.kullanmadan once iyice calkalayin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 227 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
0 oy
2 cevap 142 göst.
5 Mayıs 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gamze__ (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.
16 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Semanurrr (76 puan) tarafından soruldu
...