0 oy
155 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
Bebeğim 6 günlük oldu.kakası açık yeşil ve beline kadar sıvı şekilde yapıyor.acaba ishal mi yoksa idrarı ile birlikte mi yapıyor anlayamadım.ayrıca hiç uyumadı 16:00beri.tam uyudu diyorum geri uyanıyor.

2 Cevaplar

0 oy
(220 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Yeni doğan bebek uyumuyorsa doymuyordur, bezi pistir, gazi dicem gaz icin de cok erken. Benim bebegim de 3. Gunde kaka si o renkti dr goruntu attim bu normalmi dedim yesildi yaprak yesili dere otu yesili gibi dr doymuyor dedi ki benimde sutum vardi ve sunu fark ettim bebegim mememin ucunu emiyordu zaten memem o yuzden kanayacak kadar yara olmustu yinede 1 saatde 1 15 dk emzirdim ama dr doymuyor diyince mememin kahverengi yerini yariya kadar agzina sokup farkli pozisyon denedim 2 kakali bezinde altinsarisina donmeye basladi. Yeni doganda ishal gibi olmasi cok normal suan 3 ay 5 gunluk benimkide ishal gibi geliyor bana ama dr cok normal dedi. Anne sutu alanlarda oluyor dedi.
(2 puan) tarafından
Açıklayıcı bir yorum olmuş Nur hanım.Teşkr edrm.Ama şunu söylemek istrm.Benm sütüm fazla değil sanırım.Mesela bir göğsümü emzirirken diğer göğsümden süt akardı.Öyle bir durum yok.Sıvazlarken de yoğun bir süt akışı olmuyor.Sadece oğlum emerken yoğun geliyor o kadar.Sizce yeterli mi sütüm.Yani ilk çocuğum mamayla büyüdü.ikinci 2 yaşına kadar emdi.Şuan ki çocuğumda anne sütü alsın istiyorum ama yetmiyor düşüncesi sardı beni.
-Reklam-
0 oy
(220 puan) tarafından
Annesi bebegin yeteri kadar doymuyor.
(82 puan) tarafından
Yanlış anlamazsınız nasil anladığınızı sorabilir miyim
(2 puan) tarafından
Yani hanımefendi:ishal genellikle sıvı şekilde geliyor ya.Bende dedim ki acaba ishal sıvısı mı,yoksa idrarı mı ayırt edemedim.
(2 puan) tarafından
Sürekli emziriyorum.Hatta doyduğu zaman tekrar emmek istemiyor.İçini bulandırıyor.Doyduğunu düşünüyorum ben.Yediğim en sık yiyecek dereotu,maydanoz,meyve suyu,süt gibi şeyler.Yeşillikten dolayı yeşil kaka yapıyor olmalı

İlgili bir soru bulunamadı

...