0 oy
98 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (294 puan) tarafından
Meyve tadimlarna geçtim armut ve şeftali verdim ama şeftali verirken hiç ağzını açmak istemio kitlio resmen zorla yaptırdım tadımi yani bide gün içinde bı meyve tadımi yaptırdıktan sonra başka bı gıda vermem gerek mi eski tattirdiklarimdan şimdi diyceksinz tadımi zor almış :D ama hani yerse eğer ondan sordum anne sütü alıyor bu arada teşekkürler:))))

3 Cevaplar

+1 oy
(847 puan) tarafından
Evet verebilirsin önceki tattirip da tepki vermediği besinleri yani sevmemiş olabilir şeftaliyi meyveleri bitirince karistirip verirsin sevdiği meyveyle ya da yiyesi yoktur bi kac gun sonra bi daha dene
-Reklam-
0 oy
(1,025 puan) tarafından
İlk defa başlıyorsaniz önce sebzelerle başlamalıyız. Kabak, havuç, patates, brokoli, ıspanak. Tatlilara en  son geçmelisiniz. İlk defa şekeri tadarsa sebzeleri reddedebilir. Sevmediği bir gıda için zorlamayın. Birkaç gün ara verip yeniden deneyin. 
(294 puan) tarafından
Kabak havuc ve patatesi verdim canım  sonra armut ve şeftali verdim
0 oy
(7,202 puan) tarafından
Onceki yaptirdiklarimdan karışım yapar yarım çay bardağı verirdim doktorum 1 çay bardağına kadar verebilirsin demişti . Demekki sevmemiş seftaliyi:) 
(294 puan) tarafından
İçine irmik atıo musun yoksa mesela havucu patatesi kabağı haşlayıp karıştırıp mi vercem sadece
(7,202 puan) tarafından
Aslında ben irmik yerine doktor önerisiyle yulaf kullandım ince çekilmiş olandan ama yulaj bitince irmikde koyduğum oldu tabi sürekli değil bazen sadece sebzeleri karıştırıp verdim bazense böyle irmikli yulaflı tarifler yaptım
(294 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler

İlgili bir soru bulunamadı

...