0 oy
214 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (76 puan) tarafından
kızlar benim bebegim 9 gunluk henüz..masallah emmesi gayet guzel ,sütümde var ..fakat ne kadar icirirsem icireyim hep agziyla göğsumu ariyorz ellerini agzina goturup emiyor felan.. hic doymamis gibi..fakat bu hep boyleydi , sütümun yettigini dusunuyorm cunku sütüm cok kez üstune dokuluyor hatta.icerken yutkunma sesleri geliyor masallah, e gunde olmasi gerektigi kadar altini islatiyor, kakasini yapiyor vs.. emzirmeden sonrada genelde hıckirik tutuyor hep...e bunlara ragmen sizce doymuyormudur, yoksa agzini aralamasi aliskanlikmidir ,öylesine mi yapiyordur ? 

3 Cevaplar

0 oy
(7 puan) tarafından
Aynısını benim kızım da yapıyordu. Aç olduğunu zannedip hem emzirip hem devam sütü verdim. Reflü oldu. Duygusal olarak yakın olmak istediği için yapıyor muhtemel. Anneyi emince rahatlıyor çünkü. Sekiz ya da dokuzuncu aydan sonra geçti bu huyu. Ama ben hep aç sanıp yedirdim. 
(76 puan) tarafından
ya sorma hep banada oyle yapiyor heeep..vicdanen kendimi rahatsz hissediyorm bu kez..doktoruma sordugumda sütün yetiyordur yetiyordur merak etme dedi..
-Reklam-
0 oy
(111 puan) tarafından
Canım benim bebeğimde öyleydi emzirirdim birde mama verirdim her arandığında doktora sordum böyle yaparsan gazi çok olur bebeğin dedi sürekli aranıyor ama dedim bebeklerin tek refleksi aranmak ve bebek doydugunu bilmez 5 litre süt içir hepsini içer ama rahatsız olur sonrasında dedi 
0 oy
tarafından
Yeni doğan bebeklerin haz bölgesi ağzıdır. Siz akşama kadar aralıksız emzirseniz de o almaktan vazgeçmez yine emer. Sadece meme değil ağzına başka bir şey verin onu da emmeye çalışır. Ağzıyla tanımaya çalışıyor şu an. Aç olduğu için değil; tanımaya çalıştığı için haz aldığı için güvende hissetmek için vs emiyor. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 348 göst.
0 oy
1 cevap 193 göst.
27 Aralık 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde hilal01 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 242 göst.
19 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Dilekyhy (600 puan) tarafından soruldu
...