0 oy
444 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (50 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim 5 aylık nasıl oldu bilmiyorum doğdudundan beri elimi tutarak uyur 2 eliyle elimi okşar daha sonra 2 avucuna birer parmağımı alır tutarak uyur bir elle salla bir elle parmak ver kollarım havada kalmaktan ağrı yaptı elimin yerine çok şey verdim illede o parmak artık parmağıma benzer oyuncak aramaya başladım bana önerebileceginiz birşey varmı
Bebek Ayı 5

7 Cevaplar

+1 oy
(1,406 puan) tarafından
Yaa çok tatlı :) öncelikle kontrol sizde olsun yani o sizin elinizi değil siz onun elini tutmaya çalışın. Uyku boyunca mı tutuyor elinizi bilmiyorum ama günden güne önce uykudayken sonra uyumak üzereyken sonra mayıştığında yavaşça elinizi çekin. Kademeli olarak alışkanlığını azaltırsanız zamanla vazgeçecektir. 
-Reklam-
0 oy
(294 puan) tarafından
Seni uyku arkadaşı yapmış anlaşılan :D benim bebegimde öyle bana yanasip uyuo elimi tutuo bazen hoşuma gidiyor valla 
0 oy
(909 puan) tarafından
Yaa ne guzel annesi iyi yonunden bakin senden guven aliyor kendini guvende hissetmek istiyor. Benimde bebegim 3 gundur emerken parmagimi tutuyo o kadar mutlu oluyorumki eriyorum resmen emzirme boyunca 2 aylik buarada :)
0 oy
(603 puan) tarafından
Ayy kendimi gördüm. Benimkide elimi tutuyor sürekli 5 aylik şuanda. Elimi tutuyo gözüne götürüyor gözlerini kapatmami istiyo, elimi kaldiriyo indiriyo bseyler yapiyo :)) ben uyku arkadasi amigurimi deneyeceğim canim suan henuz elime ulaşmadı ama
0 oy
(676 puan) tarafından
Ya yerim zamanla bırakır benim oğlum 3yaşında bazen  uyurken anne elini ver der uykuya dalınca çekerim yavaştan  elimi olabilir böyle şeyler büyüdükçe bırakır e bazıları saç tutarak uyuyor annesinin saçını karıştırarak :) parmak daha iyi bence:) 
0 oy
(32 puan) tarafından
Benim bebeğim 6 aylık aynen böyle hatta emerkende sürekli elimle kolumla oynuyor hoşuma gidiyor ama bazen dediginiz gibi insan yoruluyor ,uyku arkadaşı şart bencede:)
0 oy
Profil image (653 puan) tarafından

image

an itibaren biz :)) aynen parmağımi skica tutup uyuyor önce oynuyor sonra uyuyor ( yelek ve mama önlüğü çıkarttım uyudugunda) benim çok hoşuma gidiyor ama beni tutması :)) 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 116 göst.
22 Aralık 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ilknur0722 (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 435 göst.
0 oy
2 cevap 204 göst.
29 Mart 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde gulendampapir (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
...