0 oy
103 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,656 puan) tarafından
Kartları 4 aylıkken almıştım. Sonra bütün gücüyle kartları çekiştirmeye başladığında ortadan kaldırdım. Çok ince yapılı kartlar kırışır buruşursa bi işe yaramaz artık diye. Şu an dolapta bekliyolar :/ Yine bi işe yaramamış oldularya neyse.

Arada aklıma geliyo duvara ya da dolap üstlerine yapıştırmak. Gezerken görür bakar ben de söylerim gibi. Dokunmak da isteyebilir ama o zaman ne yaparım bilmem. Keşke sert kartondan alsaydım en başında.

Nasıl kullansam sizce?

3 Cevaplar

0 oy
(3,758 puan) tarafından
Kirissin burussun ne olacak ki? Bebekten büyük adam gibi oynamasını beklemek saçma. Eğer küçüklükten verseydiniz şimdiye güzel bakardı. Keşfetmesi için fırsat verin. 
(1,656 puan) tarafından
Aslında diğer şeylerde karıştırmasına dağıtmasına fırsat veririm ama özenerek almıştım boyutları da baya büyük bir de bilemedim nasıl yapayım kaldırdım. Çıkarayım 5er 10ar o zaman dolapta durmasından iyidir.
(3,758 puan) tarafından
En iyilerinden aldım 2 aylıktan beri gösteriyorum. Parçalanması umrumda bile değil. 14 aylık oldu 50 ye yakın sözcük biliyor onların sayesinde. 2-3 kelimeli cümle kuruyor
(1,656 puan) tarafından
Ay maşallah bizimki de yeni 14 aylık oldu. Tek tek kelimeleri var sadece. 50ye yakın kelime mi söylüyor? Neler yapıyorsunuz başka?
Aslında bizimkinin oyuncağından çok kitabı var ama galiba ben anlatmayı konuşmayı beceremiyorum :/ Yoksa dili daha iyi olurdu değil mi? Yine de o seviyor ilgileniyor kitaplarla.
(3,758 puan) tarafından
Sürekli konuşuyoruz. Şarkılar söylüyoruz. Kitap okuyoruz. Yeğenim var kızımla yaşıt o da etkiliyor.
(1,656 puan) tarafından
Evet yakın yaştaki çocuklar baya etkili. Bizde o yok. Ayda yılda bir görür.
-Reklam-
0 oy
(2,202 puan) tarafından
Cnm bendeki de çok sert değil bence  eline vermelisin öğrenmeli tek tek göster soyle oglum  11 aylik hep elindedir yıprandılar ama olsun sonuçta ogrenyo  kediyi köpeği gösteriyo  onların oldgu kartı  buluyo ver öğrensin oynasın oynayın birlikte
(1,656 puan) tarafından
Çıkarıcam artık canım kırışırsa kırışsın.
0 oy
(380 puan) tarafından
Zaten belli bir zamandan sonra dikkatini cekmeyebilir bence gec olmadan cikarin onune. Kirissin burussun tekrar alirsiniz bu sefer eva olanlardan zaten fiyatlari uygun. Odaklanmayi arttiriyor ben kendim anlatiyorum ama inceliyor hep dikkatini cekiyor.
(1,656 puan) tarafından
İlk defa görmüş gibi olacağı için şimdi de ilgisini çeker gibi resimler. Uzun sürer mi bilmem ama bakalım :)
(380 puan) tarafından
Tabi ki çeker annesi gec olmadan cikar :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 140 göst.
0 oy
6 cevap 366 göst.
...