0 oy
758 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (100 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 10 günlük şimdiye kadar hep yanımda yatırdım reflü yatağının içinde. Park beşik almıştık ama beşik kocaman Bi de yanımda olunca daha güvende hissediyorum. Ama bugünlerde kafam iyi değil uykusuzluktan gece kendimi oturuyor buluyorum hep. Bugün park beşiğe yatırcam mecbur. Siz bebeklerinizi nerede yaptırdınız yatırıyorsunuz? 
Bebek Ayı 10 günlük.

25 Cevaplar

0 oy
(506 puan) tarafından
Kızım  8 aylık ilk 6 ay sepet beşikte yatırdım simdi park beşiğinde yatiyor 
-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından
Hep besiginde yatiriyorm icine anne yani yatak koydum onda uyutuyorum
0 oy
(145 puan) tarafından
Ben doğduğundan beri yatağında yatırıyorum geceleri. Minikken gündüz uyuduğunda yatağıma alıyordum bende uzanıyordum yanına ama gece yine beşiğine yatırıyordum. Bebekler anne babayla yatmaya alışınca bırakmaları çok zor oluyor. 1 yaşına geldi park yatağında yatıyor bizim odamızda. Gece yanında yatırmak tehlikeli bence insan çok yorgun oluyor ve resmen bayılmış gibi uyuyor. İlk zamanlar hep bebek kucağımda sanıp kollarımı tutarak kalktığımı bilirim. 
(100 puan) tarafından
Ya aynı ben gerçekten peki hastanede hep başı yüksekte tutmak lazım dediler Bi de yan yatırdılar hep bebeğimi reflüye yatırdım şimdiye kadar reflü yatağını kaldırırsam nasıl yatırmam gerekiyor bebeğimi yardımcı olur musunuz?
(145 puan) tarafından
Bebeğin kafasını tutabiliyor mu, başını sağa sola çevirebiliyor mu? Eğer kendi kafasını çeviriyorsa kusan bebek için en güzeli yüz üstü yatırmak. Hem karnına baskı oluyor gazı rahat çıkıyor hem kussa bile sadece yatak kirleniyor.
0 oy
tarafından
30 güne kadar babynest içinde yanimdq yatirdim. 30 gun sonrasi yatak odamda park beşikte. Annemlerde ise koltugq yatak yaptik hep onda yatti.
0 oy
tarafından
Doğduğu günden beridir beşiğinde yatırıyorum. Beşiğini yatağımın yanına çektim. Kendi yatağında yatıyor
(100 puan) tarafından
Peki baş tarafını yüksekte tutmak gerekiyormuş ya öyle yaptınız mı Bi de yan yatması gerek dedi bana hemşireler hep
tarafından
Baş tarafına örtü yahut battaniye katlayıp koyun o şekilde yükseltin. Ben öyle yapıyorum. Yan yatırmıyorum kendisi nasıl rahat ederse o tarafa dönsün istiyorum. Kafasını istediği tarafa çeviriyor. Sırtüstü yatırıyorum.
(100 puan) tarafından
Başının altına mı koyuyorsunuz anlamadım. Benim kullandığım beşik park yatak. Şuan içinde kendi süngeri var. Reflü yatağını koydum Bi de içine ama reflü yatağını çıkarırsam nasıl yatırcam bilmiyorum çocuğu direk sünger yatağın üzerine koysam başını nasıl yüksekte tutucam nasıl yan yatırcam bilmiyorum
tarafından
Evet başının altına örtü katlayıp koyun. Yastık yerine.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 990 göst.
21 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Alp.han (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
17 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Glll01 (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 291 göst.
6 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Selmaaaaaa (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,675 göst.
24 Şubat 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Sinemkuzey (175 puan) tarafından soruldu
...