0 oy
330 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (318 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar arı mama 12 vitamin mamasını kullananlar varmı aranızda 4.aydan itibaren diyor ben vermeyi düşünüyorum ama biberonla vericem kaşık mamasına erken oldugunu düşünüyorum bebeğim 3.ayını bitirincek 3.ayın sonundan itibaren mi veriliyor ?

2 Cevaplar

0 oy
(1,174 puan) tarafından
Canım sütün yeterli değilse formül mama kullanman gerekir. Pirinç unu hem zararlı hemde ağır gelir 
(318 puan) tarafından
Evet sütüm yok gibi zaten  formül mama kullanıyorum ama sanki bi yandan başlasam daha mı iyi olur diye düşünüyorum çünkü anne sütü de olmadığı için 4.ayda başları vdiye düşündüm formül mama dan daha mı vitaminli olur ddiye de düşünüyorum
(1,174 puan) tarafından
Formül mamanın içinde herşey var zaten canım pirinç ununun besleyici bir değeri yok. Sadece kilo yapar şişirir. Hiç vermesen daha iyi bence. Ama tercih senin
(2,106 puan) tarafından
Doktor bize Pirinç ununu vermeyin hiçbir şekilde besleyiciligi yok dedi.ayrica dediğiniz şey kaşık maması vermeniz uygun değil biberonlada olsa aynı şey siz normal mama kullanmalisinz.
-Reklam-
0 oy
(8,933 puan) tarafından
Kasik mamasi icin erken oldugunu dusunuyorsaniz bu zaten sekerli pirinc unlu kasik mamasi. Birakin 4. ayi bence hic verilmemeli. Hem erken ek gidaya baslamis olursunuz. Hem pirinc unu hic faydasi olmayan bir urun. Ekstra seker iceriyor. Bu da obezite ve diyabete zemin hazirliyor. Sekerle ne kadar gec tanisirlarsa o kadar iyi. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 204 göst.
28 Nisan 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nisan KC (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 273 göst.
0 oy
5 cevap 362 göst.
...