0 oy
252 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (203 puan) tarafından
Arkadaşlar çalışıyorum okullar başlayınca kızım meme harici bir şey yemez oldu. Mama içiremedim ne Biberondan ne kaşıktan. Ben de 10 gündür tadım yaptırıyorum. Bugun yogurt verdiricem ben yokken o şekilde tok kalsın en azından diye. Aptamil bebelac sma mamalarını denedim hiçbirini içmedi. Biberondan ve kaşıktan kendi sütüm de olsa içmiyor. Napacagımı şaştım. En son aldıgım sma mama balık gibi kokuyor sanırım bozuldu 10 gün içinde. Yeni mama da almak istemiyorum zaten içmiyor. Acaba devam sütü mü alsam.

Doktorum ek gıdaya hazır demişti bebegim için.yani oturuyor başını dik tutuyor kaşık gelince agzını açıyor vs. Ama devam sütünü sormadım. Sizce uygun mu bu ay için. 

3 Cevaplar

0 oy
(1,668 puan) tarafından
6 aydan sonra veriliyor
-Reklam-
0 oy
(129 puan) tarafından
Devam sütü dediğiniz pınarın içimin falan olan inek sütleri mi? Birincisi hazımsızlık yaratır inek sütünün sindirimi zordur o nedenle de 1 yaş altına tavsiye edilmez ikincisi devam sütleri tamamaen pazarlama ürünleri içerikleri hiç iyi değil normal bildiğimiz günlük pastörize süt daha iyi. 

Sağıp eve bırakma imkanınız yok mu? Benim kızım da sizin gibi biberon asla tutturamıyorum ama alıştırma bardakları var küt uçlu onlarla vermeyi deneyebilirsiniz belki öyle hoşuna gider. Ya da hippin yulaflı ve 5 tahıllı mamaları var anne sütüyle hazırlanabilir onları deneyin ama kaşık maması bunlar.
0 oy
(847 puan) tarafından
Canim mecbur ya mamaya alistiracan ya da sutunu sagacaksin surekli saginca çoğalır yogurt ne kadar tok tutacak ki onu 

İlgili sorular

...