0 oy
344 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (119 puan) tarafından
Çalışmaya başlayan anneler sütünüzü bakacak kişiye ne kadar ve nasıl bıraktınız biberena alışkın deyil bebeğim şimdi ye kadar hep beni emdi 8 aya. Girecek ekgidada alıyor ilk zamanlar zorlandinizmi bırakıp gidince
Bebek Ayı 7

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (557 puan) tarafından

7 buçuk aylıkken kaynanama bırakıp işe başladım. İlk zamanlar tabi ki zordu. Kaynanama alışıkta değildi. Sesi kısıldı bağırmaktan, ağlamaktan. Memelerim şişiyordu sütten. Acıyordu. 12 saat sonra gelip emziriyordum. Sürekli onu düşünüyorsun abartısız :)

Bunların hepsi geçiyor ama çok şükür. Ne kadar emerse vücut o kadar süt üretiyor. Bebeğin ona alışıyor ağlamıyor. Hatta işten geliş saatini biliyor o zamana kadar aramıyor seni. Ek gıda alıyordu Allah'tan. Süt sağsam da biberon almadığı için veremedik. Kaşıkla da almadı. Çorba içti ama şükür. Hala bebeğini düşünüyorsun ama ilk zamanki gibi değil tabi. Tavsiyem; işe başlarken sıkıntı yapma. Stres yapma kendine. Sütün gelsin kesilmesin, sıkıntı olmasın bebeğine sana da. Stresten hasta olmuştum ben. 
Profil image (557 puan) tarafından
Ve ben 7 aylıkken işten gelince sadece emzirirdim. Anne sütü önemli. Bol bol emsin diye.9, 10 aylıkken artık bi kase ek gıda veriyorum akşam.
(137 puan) tarafından
Ne kadar surede alisti babannesine acaba bende ekimde baslicam 7 aylik oluyor babannesini biliyor 3 4 saat flaan arada bakti bi sorun olmamis oyle dedi ama bilmiyorum birakip gidince gelince bana cok naz yapiyor
Profil image (557 puan) tarafından
2 hafta kadar sürdü alışması. Ama ben 2, 3 saat falan bırakmamıştım daha önce. Alışık değildi hiç. Hala ben işten gelince peşimden ayrılmaz. Allah yardımcınız olsun :)
-Reklam-
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Ben bebeğim 2 aylikken başladım işe. Günde 2 defa geldim emzirdim 2 defa da biberon veriyorduk zaten yabancı kavramı olmadığı için sıkıntı yapmadı. 4.ayda meme reddi yaşayınca biberonu kaldırdım aciktikca gelip emziriyorum. Biberon almıyordu benimki de mecbur kalınca içti başlarda şimdi hiç vermiyorum
0 oy
(131 puan) tarafından
Ben 4.5 aylıkken işe başladım. Şu anda 8.5 aylık , toplamda 210-230 ml arası süt bırakıyorum. 2 öğün şeklinde bunu içiyor. Ben de su an 2de geliyorum zaten. Bide ek gıda aldığı için sabah kahvalti da yapıyor. Şimdilik duzenimiz bu şekilde. 

Bu arada benim oğlum da hiçbir şekilde biberon almıyor, yeri geldi kaşıkla da verildi. Şu an kaşık biberonla içiyor.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 118 göst.
0 oy
1 cevap 131 göst.
0 oy
0 cevap 120 göst.
...