0 oy
399 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (297 puan) tarafından
Gogusum yumuşacık niye taş gibi değil süt yeteri kadar yokmu 
Bebek Ayı 3

3 Cevaplar

0 oy
(171 puan) tarafından
Belli bi süre sonra göğüs terbiyelenir derler :) yani süt kanallarda birikmez bebek emdikçe üretir beklemediği için daha iyidir. Emzirme danışmanlarını ınstagramdan takip ederseniz detaylı anlatıyorlar :)))
-Reklam-
0 oy
Profil image (178 puan) tarafından
Benim de öyle yumuşak canım 3 aylık bebeğim sağıyorum süt çıkıyor elektrikliyle ama akşamları yetmiyor sağıyorum çıkmıyordu 1 öğün akşam en azından mama veriyorum mecbur durmuyor 
0 oy
tarafından

Süt bitmez :) göğüsler sonu olmayan bir nehir gibi bebek çektikçe oksitosin salgılanıyor ve yeni süt geliyor İlk 2 ay anne göğsü aynı anda 2 bebek emzirecek kadar çok süt üretir . 2 ay olduğunda göğüsler terbiye olur ve bebek ne kadar emerse o kadar süt üretir bı nevi arz talep ilişkisi olur. Bebeğinizin bugün emdiği süt yarına üretilen sütü hazırlar. Sık sık emzirin Süt üretimi için en önemli saatler 2-4 arası gecem Vücutta en çok oksitosin gece salgılanır. Gece emzirmeye devam edin henüz bebeğiniz çok küçük kimseyi dinlemeyin. sütünüz artar. 2-3 saate kesin sağım yapın ama.oncelik emmesi. Elle sağım yaparsanız makinadan daha çok çıkacaktır. Ve ılık duşa girip göğüs masajı yapın kanalları açıp genisletiyor. Bebeğinizi öpün koklayin süt üretimi için çok faydalı. Ayrıca stres yapıp sakın üzülmeyin tabi ki sütünüz var ve bebeğinize yetiyor sadece sorunu bulup çözüm yapın ve yüksek ihtimal terbiye olduğu için  sütünüz var bebeğinize yetiyor yetecekte bebeğiniz patron emzirme konusunda o ne derse o kimseye de kulak asmayın kafanızda net olun çaba sarfedin emin olun karşılığı alırsınız :) bol su stres yok her fırsatta uyku ekstra birşeye gerek yok ve beslenmeyi ihmal etmeyin süt üretim sırasında enerji harcanır ve aç olduğunuz zaman vücut yakacak besin bulamaz :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 315 göst.
25 Ağustos 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde pelin küçük (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 435 göst.
20 Aralık 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Egeblk (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 389 göst.
18 Kasım 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ebruatkk (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
...