0 oy
583 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (428 puan) tarafından
Sorum yukarda arkadaşlar

3 Cevaplar

0 oy
(426 puan) tarafından
Kakasını mı yaptın? Eğer çiş ise sorun olmaz ama kaka yaptı sanırım hemen al çünkü pişik olur 
(428 puan) tarafından
Evet kakasını yapmıştı dediğiniz gibi için rahat etmedi böyle bırakmaya değiştim ve uyanmadı tekrar koydum beşiğinde uyuyo çok teşekkür ederim:)
(426 puan) tarafından
Rica ederim canım sakın kaka lı bırakma inan pişik illet bir durum uykusu bölünmesin diye günlerce eziyet çekersin ağlar ağlar susmaz. Ben o konuda çok rahatım terlese hemen üstünü değiştiriyorum bezi dolu olunca alıyorum. Eşim aman sus uyanmasın derken alıp hemen bakımlarını yapıyorum yazın 4 kere bile üstünü değiştirdim gece kızım da gece 3 ten önce uyumaz aman uyansın tekrar uyuturum diyorum. Hasta olmasın pişik olmasın bana yeter.
(676 puan) tarafından
Çiş yaparsa sıkıntı olmaz ama kaka çok önemli pişik olur almamazlık yapma canım yeni doğansa yapar kaka zamanla düzene girer
(428 puan) tarafından
Haklısınız yeterki iyi olsun kızım değiştirim.bende surekli
-Reklam-
0 oy
(95 puan) tarafından
Kakasını yaptıysa kesinlikle değiştirin pişik olur 
(428 puan) tarafından
Değiştirdim çok teşekkür ederim
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Herturlu pişik olur annesi yazık değiştir.odanin ışığını açmadan yavaşça değiştir.alistirman lazım geceleri değiştirmiyor musun?
(428 puan) tarafından
Normalde degisiyorum gece 12de degisiyorum sonra 3de degisiyorum gece ama bu defa zor.uyjuya dalıyor uyuya kalınca uyanmasın dedim ama sonra değiştirdim zaten rahatsız olur diye

İlgili sorular

...