0 oy
721 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (12 puan) tarafından
Doğumdan sonra geçmeyen bir mide bulantısı , iştahsızlık ve özellikle halsizlik var. Bebeğim küçük ilgilenemiyorum yorgunluktan. Bu durumu yaşayan oldu mu? (Not: yakın zamanda kovit geçirdim bu da halsizlik ve iştah kaybı yapar mı?)

11 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
Canım bende doğum yapalı 23 gün oldu. Bende aşırı iştahsız ve yorgunum. Yorgunluktan kemiklerimin ağrıdığını hissediyorum çoğu zaman bebeğimi uyuturken kendim uyuyacak gibi oluyorum. Normaldir geçer diye düşünüyorum inşallah öyledir:))
(12 puan) tarafından
Benim 3 ay olacak nerdeyse iştahsızlıktan güçten düştum üzerine korona oldum. Gündüzleri uyudugunda keşke uyuyabilsem ama uykuya dalana kadar tekrar uyanıyor.
(2 puan) tarafından
Anason çayı beni baya rahatlatıyor uykuya geçmemide rahat sağlıyor sütümede yarıyor. Sende dene istersen canım Allah yardımcın olsun şifa versin inşallahh
-Reklam-
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Kovitten olabilir yüksek ihtimal cnm 
(12 puan) tarafından
Doktor da öyle dedi halsizlik birkaç ay sürüyormuş yine de pazartesi kan değerlerime baktiracagim.
0 oy
(877 puan) tarafından
Benim 3.5 ay oldu o dönemde öyleydim d vitaminim  düşmüştü kullandım  birde kan surubunu  daha yeni bıraktım egerki onuda kullanmasaydım çok kötü okurdum uykusuzluk yeni hayata alisamama3 hormonlar böyle yapıyor bol bol ostrojen  yükseltici yiyecekler yiyin kuruyemiş kuru üzüm en önemli hem sütte yapar ıspanak yiyebilirsiniz 
(12 puan) tarafından
Koronadan sonra mi?
0 oy
(128 puan) tarafından
Covidden olablr bnm bugün doğum yapalı 24 gün oldu ilk hafta bnde de mide bulantısı istahszlk vardı ama Smdi tersine çabuk ackyorum bebeğim sürekli emmek istyor oyüzden galiba:) 
(12 puan) tarafından
Benim de iştahım bir kapaniyor bir geliyor . Yoğun bir mide bulantısı var o yüzden canım hiçbir şey yemek istemiyor.
0 oy
(31 puan) tarafından
Canım ben de bebegin 3 aylık olmak üzere kovit olduk hatta bebekte kovit  oldu aşırı iştahsızlık mide bulantısı halsizlik oldu şimdi  de aşırı saç dökülmesi yaşıyorum 
(12 puan) tarafından
Ne kadar devam etti bu halsizlik iştahsızlık?
(31 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişiyor bence canım ama bi süre uykusuzluk cektigimi hatırlıyorum uykusuzluğa bağlı sürekli halsizdim ama bol bol su ve meyve tüket
0 oy
(129 puan) tarafından
Canım tam olarak böyleyim bebeğin 3 ayını doldurdu 3 hafta önce covid oldum mide ağrısı kusma hazımsızlık geçmiyor sürekli midemde bı bulantı var tekrar hamile miyim diye düşünmedim değil ;)
(12 puan) tarafından
Evet ben de kolumu kaldıramiyorum halsizlikten. Doktora söyledim o da yeni geçirmiş korona aynı seyleri ben de yaşıyorum dedi :)
0 oy
(155 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım. Uyku düzensizliği insanın herseyini etkiliyor. Başta bağışıklığı. Bende aynıyım. Uyku düzenim yok heran uyanabilme ihtimalin olduğu için beyin derin uykuya geçemiyor. Bebis uzun uyumaya başladıkça düzelir. Benim 2 tane var Allah ömür versin bazen rüyayla gerçeği karıştırıyorum :) :)
(12 puan) tarafından
Ben de öyle uyuyayım diyorum ama her an uyanır dusuncesiyle yattığımda başım daha da ağrıyor
(129 puan) tarafından
Canım bir keresinde ayakta normal yürürken rüya görmüştüm
0 oy
(302 puan) tarafından
Evet ilk dönemler öyle maalesef doğum bittiyo ama herşey yeni başlıyor şuan 6 aylık ilk günlerim geldi aklıma yorgunluk bıkkınlık ,uykusuzluk zaten deli ediyo Allah kolaylık versin.
0 oy
Profil image (223 puan) tarafından
38 gün oluyor ikizlerim oldu. Hamilelikte de kan değerlerim düşüktü. İnanın fırsat bulamıyorum 4 çocukla oturmaya. Kafamı koymam ile uyumam bir oluyor. Bol bol uyuyun dinlenin. Pekmez kuruyemiş tüketin. Kovit geçirmek zaten bünyenizi zayıflatmıştır doğum ile birlikte alta düştünüz muhtemelen. Takviye de alın toparlanmak için. Emzirmek başlı başına zaten anneyi tüketiyor. 
0 oy
(1,942 puan) tarafından
Demirinize baktırın. Düşükse yapar
0 oy
(62 puan) tarafından
Benim 5ay oldu ilk aylarda bende öyleydim vitaminlerim falan düşükmüş sanırım o yüzden oluyodu sonra vitamin ilaçları kullanmaya başladım iştahım da açıldı gece yatarken bile biseyler yiyorum artık yorgunluk halsizlik de uykusuzluktan oluyo oda gece uykusunu tam alamadığımız için. Aynı şekilde bende hamile iken korona geçirdim onun büyük etkisi var vücudun eski direncini kaybettiriyor bence  

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 204 göst.
0 oy
2 cevap 344 göst.
12 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Fehimeasya (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
...