0 oy
139 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
10 aylik oğlum.var. 4 aydan beri mama ile besleniyor anne sütü kesildi. Geceleri sürekli 2 saatte bir kalkıp mama içiyor . Özellikle uyumadan önce kati gıdalar veriyorum iyice doysun diye ama faydasını goremedim. Neredeyse gündüz hiç mama yok ama gece 4 5 defa içiyor.  Ne yapmam gerek nasıl düzene koymam gerek bir yardımcı olur musunuz ?

4 Cevaplar

0 oy
(137 puan) tarafından
Kalkti diye siz mama verirseniz bebeginizde itiraz etmeden mama icer ki o aydaki bir bebek 180 210 ml arasi icer ve mamada onu rahat 4 5 saat tok tutar gece yatmadan verdiginiz kati gidalar hatta sivi bile olsa hazimsizlik yapar yemekten 1 bucuk 2 saat sonra uyumasi gerek ki aksam uzeri bebeklere gida önerilmiyor her uyandiginda mama vermeyin farklo sekillerde uyutmayi deneyin uyandi diye konusmayin iletisim kurmayin isik acmayin bana doktorumun tavsiyesiydi dogdu dogali gece asla konusmam sadece koklarim sarilirim sonra geri uyutmaya calisirim gece uyandiginda biraz durur sonra geri sallarim uyur 
-Reklam-
0 oy
(532 puan) tarafından
Ben emziriyorum bizimde öyle en az 4-5 defa kalkar hele bu gece uyumayacam diye diretti :( çözüm bulursa bana da söyle 
0 oy
(2,701 puan) tarafından
Her kalktığında neden mama veriyorsun ki canım 2saatte acımaz çocuk yani, gündüz beslenmesini sıkı tutacaksın gece uyandığında mama vermiceksin tekrar uykuya geçireceksin, kendi kalkıp içmiyor ya sen veriyorsun alışkanlık edinmiş:)) 
0 oy
(10 puan) tarafından
Merhaba su verin ben oyle biraktirdim gece mamasini kesin cozum.

İlgili sorular

...