0 oy
245 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1 puan) tarafından
Sütüm var ama sol göğüs ucumu tutamıyor 2 günlük oğlum o göğsümü sağıp diğerini emzirsem olur mu ? Ya da bi önerimiz var mı kızlar yardımcı olursanız sevinirim.
Bebek Ayı 2 günlük

4 Cevaplar

0 oy
(64 puan) tarafından

Zamanla alır canım göğüs uçlarında bazen birisi çıkmış diğeri çıkmamış oluyor onu sen ne kadar verirsen o da diğeri gibi çıkar. İşaret parmağın ve orta parmağının arasına al ağzına o şekilde vermeye çalış bizde de aynı sorun olmuştu ben göğüs ucuna kapağa kadar taktım ama çözüm olmadı sana dediğim ise yaradı ve sakin sütünü sagipta verme alışıyor. Benim sütüm gelmediği için  bende sagdim verdim o da yeterli olmadı mama takviyesi ne başladım şuan emmiyor bile sadece uyumak için kullanıyor. Ben düştüm bi hataya sen dusme:)

(1 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için uygulayacağım Allah yardımcımız olsun
-Reklam-
0 oy
(101 puan) tarafından
Öyle yapma sütun azalair o göğsünden kesilir benm ki ikisinden de tutmuyordu acıkınca ağzına zorla verince tutuyordu zmnla tuttu biraz sabret zorla tutar
0 oy
(19 puan) tarafından
Merhaba aynı durum bende de vardı sol göğüs ucu yara oldu için emmedi bende sizin gibi düşünüp sol göğüsü sağıp biberon ile verdim sağ tarafı da emzirdim çok pişman oldum keşke de hiç sağmasa idim şimdi 80 günlük olduk bu şekilde  göğüsün ikisininde reddetti emmiyo biberona alıştığı için bende 1,2 saate bir iki göğüsüde sağıp veriyorum siz benim yaptım hatayı yapmayın bence.
0 oy
(43 puan) tarafından
Canm göğüs ucu silikon ları var. Onunla emzirebilirsn. Ben yaradan dolayı 2 3 gün emzirmedm. Hem göğsüm küçüldü hem ucu inceldi. Sütum azaldı. 

E bebek te silikon göğüs uu aparatı var. 20 lira. 
(231 puan) tarafından
Sanırım tüm bebekler ilk başta Solu reddediyor
Ben de aynı sorun oldu
Silikon uçla Bi kaç sefer emzirebildim
Göğüs ucu çıkarma pompası kullandım o da geçici çözüm oldu
Solu tutamadı el pompasıyla sağdım sürekli sağı emince sağ yara oldu bu sefer onu da sağmak zorunda kaldım Bi kaç gün biberonla verdim
Sonra Gündüz biberon gece Emzirme yaptım
2.ayda atak döneminde memeyi reddedip ağlamaya başladı komple bıraktı
Benim sürekli yanımda yardımcı olan birileri olduğu için sağım yapmak kolay geldi
Biberonu bırakıp gidip dinlenebiliyorum yada dışarı çıkabiliyorum öyle süt azalması falan da olmadı çok şükür 5.aydayız hala sağıp veriyorum.
Ama siz yine de sabrınızın sonuna kadar ısrarla deneyin
(43 puan) tarafından
Teşekkürler canm yorumun için. Çok şükür düzeldik bizde şimdi iki göğsüm den de emiyor. Ama sağ göğsüm daha büyük ve daha çok süt üretiyor.
...