0 oy
923 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (524 puan) tarafından
Kızım 1 yaşında uyurken ayaklarını yatağa vuruyor sürekli dönüyor ve kendi kendini uyandırıuor neden olabilir? Bir yeri ağrısa hasta olsa gündüz de yapar aynısını bu durumu yaşayan var mı? 

1 cevap

0 oy
(8,941 puan) tarafından
Ayaklarini yataga vurma bizde de var. Genel olarak sicakladiysa ustunu acmak icin yapiyor. Serin gunlerde ayaklarini vurmadigini fark ettim. Donmesi de var. Yan donerse uyumaya devam ediyor. Yuzustu donerse bazen o sekilde uyuyor ama cogunlukla kafasini dikip saga sola bakip mizmizlaniyor. Cevirince uyumaya devam ediyor. Bence normal bir durum.
(524 puan) tarafından
İnternette büyüme atağı yazıyor ama bilemedim. Üzerini hiç örttürmüyor. Teşekkür ederim cwp verdiğiniz içim hiç kimse yazmamış yaa şaka gibi :-)
(8,941 puan) tarafından
4 aylik ek gida yazin, bakin nasil hemen cevaplar yığılıyor :) 1 yasinda atak var, biz su an onun deliligini de yasiyoruz. Anlamsizca agliyor. Sonra birden susuyor. Deli deli hareketler :)
(524 puan) tarafından
Gerçekten öyle :) ya benim kızımda 1 yaş aşısından sonra değişti sanki o kadar hareketli ki yürümüyor şuan ama bir kaç haftaya yürür o zaman yandık. Son bir haftadır bu şekilde aslında gece uyanıp ağlıyor her saat başı hatta yarım saate bir meme istiyor uyanıp. Önce den gündüz meme de uyurdu şimdi sallıyorum uyuyor yatağına koyuyorum 5 dk sonra geri uyanıyor artık çıldırmak üzereyim uyku sıfır halsizlik yorgunluk her anım onla afedersin lavaboya bile geliyor kapının önünde ağlıyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 238 göst.
0 oy
9 cevap 4,749 göst.
19 Mayıs 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde SevdaNas (74 puan) tarafından soruldu
...