+1 oy
1,239 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (197 puan) tarafından
tarafından kapalı
51 günlük kızım var geceleri hiç durmuyor yatmıyor ağlıyor .bnde pış pış sesini açıp gece yatır maya çalışıyorum.. eşim sürekli kızıyor hangi anne bunu yapıyor kolay annelik yapıyorsun bu ne bn sesten rahatsız oluyorum bn ise gidiyorum alistirma su na diyip iyice moralimi bozuyor çocuk ağladıkça bna kızıyor bak ağlamasn bn ne yapmalıyım emziriyorum gazını alıyorum altını açıyorum ne yapsam gece uyumuyor bnde başındayım şaşırdım kaldım   bu 2 . Bebeğim ilk oğlum böyle değildi akilliydi çok ağlamaz di bu kızım geceleri yatmiyo  eşim gidip oğlumun odasında yatıyor bnde oğlumla birlikte yatiyo Rum  .
Bebek Ayı 51 günlük
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

22 Cevaplar

0 oy
(479 puan) tarafından
Ben kızım uyusuun diye bütün gün gerekirse ninni açıyorum eşinizin kolay annelik demesi anormal birgün degisin yer görür oda.. Bütün gün bebeklere bak ev temizlik bide yemek üstüne kolay annelik ah erkekler....
-Reklam-
0 oy
(27 puan) tarafından
Sende yumuşak davranma kocana. O neymiş ya gıcık oldum. SSana kolay annelik yapma diyorsa Sende ona çıkış sende kolay babalık yapma diye. Ben olsam derdimhemen tek benim çocuğum değil babamın evinden alıp gelmedim benim çocuğunsa seninde çocuğun. Başka odaya da yollamazdım alışsın. 

Ben kârı kocanın ayrı yatmasını pek dogru bulmam o yüzden eşim birkaç sefer söyler gibi çocuklar uyumuyor bugün içerde yatayım diye hemen carladim. Valla bizimde sabaha kadar elektrikli süpürge sesi çalıyor uyuyakaliyorum kapatamıyorum. Eşin de hiçbirşey diyemez benim çocuğumsa onun çocuğu sesten rahatsız oluyorsa sesi kapatıp kendisi uyutmaya denesin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 902 göst.
0 oy
1 cevap 375 göst.
0 oy
2 cevap 399 göst.
...