0 oy
241 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (2,106 puan) tarafından
Merhaba anneler diş çıkarma dönemindeyiz alttan ilk disimiz çıkıyor hayırlısıyla.sorum şu uyku problemi oluştu özellikle gece mizmizlaniyor ağlamaklı sürekli huysuzluk memnuniyetsizlik var eski neşesi yok kızımın ne yapsam olmuyor.

Bu dış döneminde sizler neler yaptınız evde.nasil gecirdnz ağrısını nasıl hafiflettinz?diş için özel bir ilac falan varmı?

Not:ağrı kesicimiz falan var veriyorm.

2 Cevaplar

0 oy
(585 puan) tarafından
Özel hiçbişey yapmadım. Zeytinyagına karanfil koyup bekletip onu sürüyorlardı burda bunu duymuştum diş jelleride var ama damaga sürene kadar hemen yalayıp yutuyorlar
(2,106 puan) tarafından
Evet ondan dolayı korkuyorm teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(380 puan) tarafından
Agri kesiciyi gerekmedikce kullanmayin, biraz agridan bir sey olmaz. Sinir iletisini her diste, asida durdurursaniz hem vucut alisir hem de daha kotu sonuclari olur ileride. Tabi aglamaktan durmuyorsa vs ayri. Ben sadece tetagil dis granulu kullaniyorum o da cok huysuz oldugunda gunde 1 2 kere en fazla. Genellikle zaten gunduz oyun oynadigi icin dişi aklina bile gelmiyor bebeklerin o surede bir sey surmeye gerek olmuyor. Tabi her bebek farklidir zor geciriyorsa bebeginiz tetagili tavsiye ederim bir de nurse harveys in bitkisel bir jel var dise surulen onu da arastirabilirsiniz. Inşallah hic anlamadan kolay atlatir bebeginiz :)
(2,106 puan) tarafından
Doktorumuz şehir dışına çıktığından soradm götürmedim.eczanelede jeller var ama sormadan almak istemedim doktora.dediklerinizi arastircam bakacam çok teşekkürler inşaallah çünkü çok zormuş dis.
(380 puan) tarafından
Işte her bebek farkli geciriyor. Karanfil de uyuşturucu mesela zeytinyagi karanfil dogal gibi geliyor insana ama doktorlar onermiyor sormakta fayda var dediginiz gibi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 473 göst.
0 oy
2 cevap 491 göst.
30 Mart 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Rabiataha (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
0 oy
3 cevap 221 göst.
2 gün önce 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Yğzmrt65 (99 puan) tarafından soruldu
...