0 oy
115 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (28 puan) tarafından

Kızlar 6 ay 15 günlük bi oğlum var 2 gündür burun akıntısı öksürük balgam vs vardı araya hafta sonu girince sırf balgam içinde acile götürmek istemedim pazartesi doktora giderim diye. Sağlık ocagıda evimin dibinde sabah aldım gittim oğlumu bogaz enfeksiyonu dedi doktor burun akıntısı tıkanıklık öksürük boğazlar da balgam var ateşi bugn ilk defa oldu 2 gündr yoktu 37.5 felan oluyo antibiyotik verdi calpol verdi ama hiç keyfi yok sürekli uyuyo normalmi ya bi yandan uyusun dinlensin diyorum bi yandan korkuyorum başından ayrılmıyorum çok keyifsiz sürekli aglıyo huzursuz ne zaman gecer evde neler yapabilirim başına gelen tecrübeli anneler fikir verin lütfen :((

1 cevap

0 oy
(203 puan) tarafından
1 ay önce aynısı benim oğlumdada vardı burnu akıyor ve geceleri öksürmekten tıkanır giibi oluyordu uyuyamıyordu. Antibiyotik kullandık 10 gün 12 saat arayla birde saati saatine vermen lazım ilacını o çol önemli aksatmayın sakın. Burnunada aspiratör önerdi doktorumuz 10 gün perişan olduk gerçekten sürekli ağlama huzursuz hasta oluncada uykuya meyli olması normal benim oğlumda öyleydi. İlacınızı düzenli kullanın ve en önemlisi bol sıvı alsın.
(28 puan) tarafından
Banada antibiyotik verdi 12 saat arayla veriliyo inşallah iyi gelr
(203 puan) tarafından
Düzenli kullanın iyi olur inşaalah.  Enfeksiyon başka türlü geçmiyo neyazıkki. Bu arada demir ilacı veriyorsanız ara verin ilaç kullanımı boyunca.  Doktorunuz söylemiştir gerçi ama vücutta enfeksiyon olduğunda demir verilmiyo hatırlatmak istedim.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 75 göst.
6 gün önce 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Asliavc (542 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
0 oy
3 cevap 214 göst.
6 Nisan 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde HEKbebek (93 puan) tarafından soruldu
...