0 oy
654 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (160 puan) tarafından
Merhaba 

Kızım 18 aylık ve bir süredir geceleri bu durumu yaşıyoruz. Daha önce yaşayıp çözüm bulan oldu mu? Ne kadar sürdü ve doktora götürdünüz mu? Tecrübe eden anneler lütfen paylaşabilir mi deneyimlerini?

6 Cevaplar

0 oy
(1,054 puan) tarafından
Valle vnm bende ilk burda okudum bu gece terörü işini

Netten baktım gece ağlamesı filan diyordu

Benim kızımda 2 yaşında 1 aydır var ani gece ağlaması anlamış değilim 
(160 puan) tarafından
Umarım geçer sizin de bir an once
-Reklam-
0 oy
(259 puan) tarafından
Kuzum oğlumda 18 aylık. Gece teroru ne demek bana bilgi verebilir misin 
(160 puan) tarafından
Gece derin uykuda olduğu bir anda birden çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. Sakinleşmesi uzun sürüyor çünkü Gözlerini açsa bile uykuda oluyor. Yani bir uyku bozukluguymus.
0 oy
(116 puan) tarafından
Merhaba benim kız kardeşimde de vardı gece çığlık atarak uyanırdı ağlardı bi süre kendine gelince susardı. Korkutuyorlar dediler bize bizde bolca Ayetel Kürsi Nas Felak surelerini okurduk. Sizde bebeğinize duaları sureleri okuyun her fırsatta. Uykuya dalarken falan okuyun. 
0 oy
(199 puan) tarafından
Benm oglumdada vardı 3 ay falan sürdü hocaya okuttuk bı süre sonra geçti 
0 oy
(380 puan) tarafından
Işığı hiç açmadan yanina gidip saril oturup agladigi zaman. 1 haftada gececek. Konusma sadece saril. Cozum yontemi boyle psikolog olan bir akademisyenden dinlemistim ama denemedim siz bir deneyin bizimle paylasirsiniz sonucu :) doktora goturunce gereksiz yere ilac veriyorlar diyordu.
0 oy
(911 puan) tarafından
Bizde 2 kere oldu maalesef. Biri bebekliginde biri daha gecen ay. Ilkinde  tam memede emerken uykuya dalmisti beni hapsuruk tuttu bi anda sicradi korktu 5 6 gun hergun gece ayni saatte ciglik ciigliga uyandi. Gecenlerde de  cok hasta olmustu surekli kusuyordu baktik uykusundan bile kusmayla uyaniyor hastaneye goturduk. O da travma yasatti yine 5 6 gun kadar eve gidelim diye agliyordu. Hic uyandirmadan karanlikta yanina git saril yaninda oldugunu hissetsin. Kendi kendine geciyor bu durum. Ama illa tetikleyici bisey olmustur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 258 göst.
0 oy
2 cevap 158 göst.
...