0 oy
341 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (34 puan) tarafından
Kızlar sleppy extra ile sleepy natural arasında ne gibu fark var ben natural kullanıyorum ama hepsi burada extrada indirim var farkını bilmediğim için almadım farkı nedir bilen yardımcı olur mu ?
Bebek Ayı 78 günlük

3 Cevaplar

0 oy
(50 puan) tarafından
Ben deneme paketi aldim kullaniyorum. Hem kilot hem cirtlisini aldim. Extranin disi biraz daha hışır hışır gibi nasil desem naylonumsu gibi geldi naturel daha dogal sanki gercekten. Extra, Naturelden biraz daha ince ilk açıldığında limon kokusu vardi ben dolaba dizdim su an koku gelmiyor. Ben 3 4 saatte bir beze bakip dolduysa degisim yapiyirum o yuzden henuz hic tasma falan yasamadim hicbir bezde. (ben mi cok sık degistiriyorum bilmiyorum) kilot bez ise 3 aylik bebek için zor giydiriliyor ve bacak kısımları genis olmadigi icin lastikleri sıkıyor. Ben 3 aylik bebegime 3 numara aldigim halde. 
-Reklam-
0 oy
(188 puan) tarafından
Naturali kullandim ve cidden cok memnun kaldim hic pisik yapmadi cok guzel emiciligi 6 saat de acmasam sizdirmiyo  extra icin cevrem pisik yapiyo sizdiriyo falan dediler almadim. 
0 oy
(638 puan) tarafından
Ekstra çok çiş yapsa dahi şişmiyo naturel balon gibi oluyor. Cıvık kakada sızma yaptı ekstra ama ben bi numara büyük kullandığım için diye düşündüm. Yaklaşık 3 haftadır ekstra kullanıyorum pişik olmadı bizde. Doğduğundan beri naturel alıyordum son siparişimde indirimde diye ekstra almıştım ama yine ekstra alcam şişmediği için. 

Paketi ilk açınca bulaşık detarjanı gibi kokmuştu ama açıp dizdiğim için kalmadı kokusu. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 987 göst.
0 oy
5 cevap 311 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
24 Ocak 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Mh. 2606mt (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 347 göst.
23 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde MinnieMouse (672 puan) tarafından soruldu
...