0 oy
200 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (323 puan) tarafından
 Oğlum 2,5 aylık. Geçen kontrolümüzde kilo alımı iyi dediler.. Son 2-3 gündür emmiyor.. Geceleri 2-3 saatte uyandırdı şimdi saat aşı uyanıyor.. Emzirip yatağına koyunca ellerini ağzına götürüyor..
Bebek Ayı 2,5 aylık

5 Cevaplar

0 oy
(729 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Canim emerken lakır lakır ses geliyorsa günde 7 8 kere çiş bezi doluyorsa sütün yetiyordur. Benim bebeğim de sürekli memedeydi elleri günün her saati ağzında.  Seninkinsuan tam ellerini kesfetme zamamninda o yüzden çok normal. Biz suan 4.5 ayligiz ve ayni soruyu dün sordum kendime çünkü bebegim saat başı uyandı normalde 2. 3 saate bir uyanirdi. Ama baktim arak haftasindaymiszmiz bu yuzden huzursuz. Memeden mutlu ayriliyorsa sorun yok 
(323 puan) tarafından
Yorumun için çok teşekkür ederim canım.. Aynı şeyleri yaşıyoruz.. Benimki henüz 2,5 aylık ama durum aynı.. İlk annelik olunca bir de endişe çok oluyor..
-Reklam-
0 oy
(113 puan) tarafından
Atak haftalarıymıs bu zaman. Benimki de öyle 
(323 puan) tarafından
Ne sancılı süreçmiş, evladımın derdine derman olamıyorum :(
0 oy
tarafından
Canım yanlış yönlendirmiş olmayayım ama bizde 2 buçuk aylığız mamada versem eli ağzında sürekli 
(323 puan) tarafından
Bugün eşim mama aldı geldi, ilk kez mama verdim.Biraz üzüldüm doğrusu, moralim bozuldu canım :(
tarafından
Mama vermek istemiyorsanız biraz kilo takibi yapıp verseydiniz keşke belkide sütün yeterlidir
(323 puan) tarafından
2. Ay kontrolümüzde kilo alımının iyi olduğunu söylediler.. Ama 2-3 gündür emmek istemiyor.. Uyumuyor da.. Bugün mama almak zorunda kaldım canım.
tarafından
Boşuna mama vermişsiniz atak haftasinda hep olucak maalesef ya surekli emme ustegi olucak yada memeden kacma. Uyku duzenide bozulacak. Doktora danisilmadan mama verilmemesi taraftariyim
(323 puan) tarafından
İşte buna üzüldüm. Kayınvalidem aldırdı :( Elimden geldiğince meme vermeye çalışıyorum. Doktora da danışacağım en kısa zamanda..
tarafından
Ah şu anneler yok mu benimde annem aldırıp zorla verdirmişti sonra alıştım vermeye bende
tarafından
Kuzenin kaynanasi atak haftasinda surekli emiyor diye sütun yok mama alalim dedi. Cocugun agzindan memeyi alip sutun fiskirdigini gorunce vazgeçti. Anca ispat ve delil gerekiyor. Meme kocaman olucak bebekte tisun gibi anca o zaman ikna oluyor bazıları.
0 oy
(61 puan) tarafından
Benim bebeğim de öyle doktor diş çıkarmaya hazırlık başlıyor ondan eli ağzında dedi 
0 oy
(293 puan) tarafından
Gunde 4 5 bez dolduruyorsa doyuyordur annesi. Hem benim bebegiminde hep eli agzinda doktorumuz bir gelişim sureci dedi. Oğlum iri bir bebek geceleri oda sürekli memede :) yani doymuyorda olabilir mama ile destekleyebilirsin. Bu yetersiz anne olduğunu gostermez  ki mama  kotu bir sey olsa üretilmezdi gerektiği yerde destek alacağız tabiki 
(323 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım, içime su serptin ❤️
...