0 oy
215 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1,302 puan) tarafından
1aylik bebryim grip oldu bende gripim acaba bebrye ne yapa bilirim burunu tikaniyo temizliyorum emziriyorum baska napa bilirim
Bebek Ayı 1ay

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
4vaylik bebekle bende aynindurumu geciyirum.

Ben annemlere geldim. Çünkü ilac kullanamadigimdan daha agir geciriyorum. Sadece emziriyirum annem bakiyir sag olsun. Uzak opucukler sarkilar oyle vakit geciriyirum ve sadece parol icebiliyirum. Sicak duş iyi yemekle atlattim.

Kizin atesimini kontrol ediyorum yoksa ne terletiyorum ne usutuyirum seklinde giydiriyorum bol bol emziyorum.varsa kalpol verip duzenli kontrol edip dus aldiriyorum. Gun icinde burnunu temizliyirum. 

Baskada yapabilecegimiz birsey yok. Öksürük oluncaya kadar bunlar anca yapiliyir.
-Reklam-
0 oy
(585 puan) tarafından
Benim bebeg im de öyle cnm ihmal etme doktora gotur.ben dun götürdüm nezle için damla verdi burnunu açar dedi.kusuyordu reflu olabilirdedi gaviscon verdi.petegjn üstüne de şu koyup at kestanesi kremi koycam içine nefesine iyi gelsin diye .Ne kadar fizyolojik serum ve aspiratör kullansam da burnu olmuyor.
0 oy
(103 puan) tarafından
Benim bebeğimde grip..7 aylık ama..senin bebeğin çok küçük doktora götür bence..1 haftadır doktordayim git gel daha geçmedi çok kötü bu enfeksiyon..doktora git daha o ağzından nefes alamyor ilaç versin doktor bolca emzir..
0 oy
(128 puan) tarafından
Benimde bebegim 38 günlük burnu tıkalı kusuyor ishali vardı doktora götürdüm kan tahlili aldı temz cktı hemsire burnunu temizledi ilac yazmadı daha küçük yazamayz dedi evde burnunu aspiratörle temzlyorum kendim ıhlamur icyorum sutten bebeğime geçsin die birde soğan kesip burnuna yakn brakyorum nefesi açılsın die

İlgili bir soru bulunamadı

...