0 oy
167 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (91 puan) tarafından
tarafından kapalı
3 bucuk aylik bebeginizle nasil bi gun geciriyosunuz biz mama yiyoruz 2 saate bi arada keyfi yenindeyse guluyo kemdi kendi ne midirdaniyo acaba oyun halisi alsam dururmu sizce yada basak  aktivite onerirmisiniz. Sizde durmlar nasil 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

+1 oy
(103 puan) tarafından
Canım onunla konuş bol bol oyun kartları var resimli hayvanlar var ben alamadım ondan bir türlü sen al onları göster isimlerini soyle alışsın anlasin masaj yap gerdir onu yüz üstü koy.oyun halısı alsan da kullanacağı en fazla 1 ay başka yok yani dönücek çünkü istemiycek eline çıngırak ver tutabiliyorsa. Ilahi dinlet güzel hoş müzikler dinlet ama resmini görmesin sadece ses gelsin ben yaptım şimdi televizyon başından kalkmıyor sen dinlet sadece yemek yaparken veya bir iş yaparken odan sıcaksa uygunsa onuda götür seni izlesin en önemlisi konuşmak bol bol konuş her yaptığın işi anlat ona. Allahım sana bagislasin başka aklıma gelmiyor internetten de arastir bak.
(91 puan) tarafından
Allah razi olsun cnm benim cok saol onerin icin
(103 puan) tarafından
Ne demek senden de Allah razı olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 300 göst.
0 oy
3 cevap 216 göst.
0 oy
4 cevap 248 göst.
0 oy
24 cevap 886 göst.
...