0 oy
341 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (7 puan) tarafından
Surekli emmek istior bazen goguslerim cok bosalior herkes doymuyor diyip duruor ama cisini de duzenli yapior sizce doyiyor mu bebegim

5 Cevaplar

0 oy
(33 puan) tarafından
Kilo alımı nasıl canım 
(7 puan) tarafından
10 gunluk daha
(33 puan) tarafından
Hem doktor a danış bi istersen cnm
(33 puan) tarafından
Surekli emmek istemesi normal normal benimki başından beri öyle 3 aylik olduk 10 dakkada bir daha
-Reklam-
0 oy
(65 puan) tarafından
Benim kızımda aynı sürekli emmek istiyor göğüslerim yumuşuyor hemen kendime takviye şeyler yapıyorum mesela rezene çayı, komposto, bol su içmeye çalışıyorum. anca gece uykusuna yattığında göğüslerim normale dönüyor. Kilosu da iyi maşallah. Şöyle bir durum var benim kızımda gaz sorunu var gazlı bebekler çok emmek ister. 
(7 puan) tarafından
Benimde yemedigim sey kalmadi bugun surekli bi seyler dendi sinirden oturdum agladim
0 oy
(535 puan) tarafından
Canm gnde 4 5 dolu cisli bezi varsa yeterli dedi doktorum.milleti takma.kilo alimindan belli olur.kontrol zamani belli olur.
(7 puan) tarafından
Aynn yapio 40 i cikinca gidechz doktorafa
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Bebekler doyar da etraftaki insanlar doymaz. Aç bu diyenlere bakma sen çişli bezi iyi ve kilo alımı iyiyse doyuyordur bebekler o dönemde sık emmek ister 
(7 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Yenidoğan bebek sürekli olarak emmek ister. Bu doymadigi anlamına gelmez. Anneyle temas halinde olmak ister, sıcaklığını hissetmek ister. Bezi 5 defa doluyorsa doyuyor demektir. Goguslerin sis oamadi boş olduğu anlamına gelmez. Sütün yağlı yeri sonradan gelen kısmıdır zaten. 4 aylık benim de bebeğim, diyebilirim ki gün içinde afedersin meme dışarıda geziyorum. Bana ihtiyacı var demekki diyorum. Tecrübeli bir anne olarak sana şunu söyleyebilirim ki bu günleri bir daha gelmeyecek. İlk bebeğimde bir an önce uyusa da yatağa koysam diye düşündüğüm günler için gerçekten çok pişmanım. Bu bebeğimde tamamen anneligimin tadını çıkarıyorum. Uyumazsa uyumadım nasıl olsa uyuyacak diyorum. Kucaga alışmış diyenlere inat kucağımda tuttuğum için o kadar mutluyum ki bol bol öpüp kokluyorum.
(7 puan) tarafından
Bu yorum bana ilac gibi geldi gercekten surekli agliordum Allah razi olsum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 105 göst.
27 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 379 göst.
0 oy
4 cevap 322 göst.
...