0 oy
178 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (25 puan) tarafından
36 günlük bebeğim memeden emerken 5-10 dakika emiyor yorulup uyuyakalıyor. Bazen de sinirlenip ağlamaya başlıyor. Benzer durum biberonda hiç olmuyor.

Acaba sütümün tazyiği az olduğu için mi yoruluyor ve yine az olduğu için doymayıp sinirleniyor diyorum. Benzerini yaşayan olduysa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bebek Ayı 1

4 Cevaplar

0 oy
(187 puan) tarafından
Aynısını o zamanlarında bende yaşadım biberon vermek istemedim önce yine memeyle kavga ediyordu 5 dk emiyodu sonra memeyi bırakıp ağlıyo sütüm azalıyomuş meğerse biberona geçtik hala daha aynı 55 günlük olduk sütüm azaldı iyice mecbur biberonla mama veriyorum
(25 puan) tarafından
Aa üzüldüm ya çok motiveydim mama vermeme konusunda. Süt artırmak için daha fazla uğraşayım o zaman
-Reklam-
0 oy
(8,928 puan) tarafından
Sinirlenmesi gazdan oluyor. Cisli bez sayisi nasil?
(25 puan) tarafından
Çişli bezi 5-6 vardır. Kilosu da iyiydi 1 ay kontrolünde. Ben de gazdan diye düşündüm ama biberonda niye gazdan ağlamıyor gayet mutlu içiyor:/
(8,928 puan) tarafından
Cunku cabalamiyor, sut agzina kolayca dokuluyor :) Aman alışmasın, meme reddine gitmesin. Mama vermenizi gerektiren bir durum yok, sutunuz yeterli masallah :) Sutunuzun tazyigi az degil de fazla geliyor da olabilir. Sinirlendiginde gogsunuzu sıkıp bakin bakalim, fiskiriyor mu? Yorulup uyumasi cok normal, minicik daha. Uyusun uyansin, her mizmizlandiginda emsin. Sutunuz de azalmaz boylece.
(25 puan) tarafından
Valla konuyu toparlamışsınız, çok bilgilendirici bir cevap olmuş çok teşekkür ederim.  Tazyiğin çok olması konusunda da bi deneyip bakacağım. Süt çoksa azaltılır az olmasın da :)
(8,928 puan) tarafından
Rica ederim. Bol bol emzirirseniz kolay kolay azalmaz. Sutunuze güvenin :)
0 oy
(442 puan) tarafından
Canım biberonda gaz yapar hangi marka kullanıyorsun bilmiyorum ama gaz azaltıcı kolik biberonları var ondan kullanabilirsin gazi olduğu için memende sinirleniyor emerek rahatlatmaya çalışıyor kendini sütün tazikli olursa emmesi daha zor genzine kaçıyor sürekli ozaman emmek istemiyor kendimden biliyorum daha küçük olduğu için emerken hemen yorulup uyuyor çene kasları okadar güçlü değil biberondan emmesi kolay olduğu için çaba gerektirmiyor rahat emiyordur
(25 puan) tarafından
Ben de meme reddi mi başladı, sütüm mü azaldı üzülüp duruyorum. Üstteki yorum da sizin gibi yazdı sevindim. Teşekkür ederim :)
(442 puan) tarafından
Hiç sıkıntıya girio sütüm azmi diye düşünme o pisikolije girince sütün hep azmış gibi oluyor canım hep kendini motive et çişli bez sayısı yerindeyse doyuyordur göğüslerin terbiye olacaktır yumuşak olabilir o zamanda sakın düşünme yetiyor  mu çünkü memede süt derya da deniz diyor uzmanlar sen bol bol emzirdikçe sütün artar ozaman biborana ihtiyacın da kalmaz Sen yeterki sütüne güven :) Rica ederim:)
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Benim bebeğimde aynısını yapıyor 2 3 dk emiyor ağlıyor direk zar zor sakinleştirip tekrar veriyorum sanırım gazdan yapıyolar
(25 puan) tarafından
Kıpkırmızı kesiliyor memeyi itiyor boğuşuyoruz resmen;) ufacık şeyin gücü bana yetiyor valla

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 648 göst.
0 oy
5 cevap 265 göst.
8 Mart 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Elifdagli (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 350 göst.
25 Ekim 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Dilansabayy (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 283 göst.
19 Temmuz 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Serapymn (29 puan) tarafından soruldu
...