0 oy
474 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (36 puan) tarafından
Mardinde olupta çocuk doktoru tavsiyesi alabilir miyim ?

1 cevap

0 oy
(55 puan) tarafından
Canım bizde yeni taşındık mardine 5aylik bi oğlum var ve en büyük kaygım buydu iyi bi doktor bulmak. Aile hekimimizin önerisi ile cihanpol hastanesinde devrim beye gittik cok iyi bi doktor şükür kaygıyı attım yani. Kızıltepe de isen oneririm mutlaka
(36 puan) tarafından
Evet ordayım . Eh işte gitmediğimiz doktor kalmadı 1 senedir buradayız devlettekileride denemedimm . Üstün körü ilaç yanlısı doktorlar.
(36 puan) tarafından
Öneriniz için teşekkür ederim :)
(55 puan) tarafından
Rica ederim umarım memnun kalırsınız ben bu konuda biraz pimpirikliyim açıkçası o yuzden iciniz rahat götürün inşallah :) hatta cumartesi 14.30a kadar ordaymis randevu aldik bizde
(36 puan) tarafından
Mardin parka dr. Serdar ipekyolu dr. Adnan cihanpol dr. Devrim ve dr. İzzetin beylere götürdüm ama sonuçlar hep hüsran. Serdar bey çok ilaç yanlısı Adnan bey ilgisiz kısa kesen izzetin bey tecrübeli baya iyi gibide ama çok yaşlı anlaşılmıyor devrim bey iyi gibi diğerlerine göre . Yanlarında en rahat devrim beydeydim serdar beyede çok rahat soru sorabiliyorsun takibimiz onda hatta ama bu da bebek yani denek değil ki . Çok karmakarışıktayım anlayacağınız :)
(55 puan) tarafından
Cok iyi anlıyorum tabiki onlar için en iyisini istiyoruz kararsız kalıyoruz boyle olunca da :) devrim beyden memnun kaldik onda devam ederiz sanirim bizde :)
(36 puan) tarafından
Hayırlısı olsun :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 257 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
0 oy
0 cevap 62 göst.
14 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Göktuğ bebek07 (1 puan) tarafından soruldu
...