0 oy
200 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (21 puan) tarafından
Mamayı çok severdi oğlum artık mama içmiyor ve memeye cok bagımlıydı artık meme de emmiyor sadece ıykuluyken emiyor 6 ayımız bitti neden böyle ve cok huysuz .gece yanımda uyuyor emiyor yan yatıyor birdenbire yüksek sesle ağlıyor bir saat de zor dalıyor .sünnet olmadı daha ondan mıdır yoksa diş dönemi mi acaba .kaşıkla birşeyler verince yiyor ama emmeye karşı artık.neden olablir sizce?
Bebek Ayı 7

2 Cevaplar

0 oy
(1,365 puan) tarafından
Diş dönemi bu aylar ama, benim bildiğim  yemek yemeyip memeye saldırması lazım hem sakinleşşr hem kolay die.. Benim kızım hep iştahsız dı diş döneminde ise hiç yemmiyor ne mama nede yemek sıfır nerdeyse, azılar çıkıyordu tam 2hafta da 1 kilo verdi :( kilo sıkıntımız da vardı zaten çok üzülüyorum bende. Şuan da 9 kilo 20aylık doğru dürüst yemediği için boyda uzamıyor pek, doktorumuz endekronoji ye götürün bi dedi. Gelişim sıkıntısı için çok üzülüyorum inşallah düzelicek bi şeydir :(
(21 puan) tarafından
Bizim gelişimimiz iyi çok şükür çünkü gece emiyor.normalde gündüz de emerdi mamayı içerdi .artık yok ama. bilmiyorum dişten midir anlamıyorum.
-Reklam-
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Diş ağrısı varsa emmeyi o yüzden reddediyor olabilir. Birde ek gıdayı çok vermiyorsunuz değil mi
(21 puan) tarafından
Yok sadece yogurt o da cok az .

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 230 göst.
12 Mayıs 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde basakegehnc (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
12 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Dilllllaraaa (261 puan) tarafından soruldu
...