0 oy
421 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (147 puan) tarafından
Bebeğimi sütten kesmek zorunda kaldım ilaç kullanmam gerektiği için kesmeden önce de 2 ay meme reddi ile zorla verdim o zamanlar da yapıyordu hala yapıyor uykuya dalarken veya uykudayken bazen de uyanıkken kazağının yakasını ağzına doğru götürüp yorganını götürüp bişey bulamazsa ağzını meme emer gibi sürekli cuk cuk yapıyor çok üzülüyorum meme den kestim zaten istekli değildi ama meme yi mi istiyor diye onu eksik mi bırakıyorum diye aç kalmıyor doyduğunu düşünüyorum biberınjn doğru içmek istemiyor sizce neden yapıyor emzik de almıyor? 
Bebek Ayı 7

4 Cevaplar

+1 oy
(8,794 puan) tarafından
Aynı durum bizde de var, 7,5 aylıkken emmeyi kendisi bıraktı 13,5 aylık hala zaman zaman aşırı mahzun bir bakışla alt dudağını emiyor, çok üzülüyorum. Biberonla devam sütü içiyor, emzik almıyor. O halinin anlamı ne ben de çözemiyorum
(8,905 puan) tarafından
Bence onun emmeyle alakasi yok. Eren emdigi halde cuk cuk bizde de birkac aydir var :)
(8,794 puan) tarafından
Ay cidden mi, rahatladım vallahi, her şeyi bir tarafa koyup sürekli kızımla ilgileniyorum buna rağmen böyle yapınca eksik bir şey yapıyorum gibi hissediyorum. Sıpa anneyi evhamlandıracak şeyleri öyle biliyor ki :)
(147 puan) tarafından
Teşl ederim sorun yok demekki rahat olsunlar da
-Reklam-
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Emzik almadığı için bence canim benim kızımda ayni emer yerine bırakırım bianda aklina mi geliyor ne hemen aranir yakasini battaniyesini ne bulursa emmeye çalışır bazen ellerinden tutar saga sola çevirir pıspışlarim çünkü memeye alinca emmiyor sadece ucunda tutuyor 
(147 puan) tarafından
Rahat uyur diye emzik verdim onu da almadı
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Benim bebeğim de emzik almadan önce öyleydi şimdi emzik emiyor
(147 puan) tarafından
Bu aydan sonra emzik alır mı vermek istedim daha önce almadım
(1,783 puan) tarafından
Benim bebeğim de almıyordu. 5.ayda aldi
0 oy
(31 puan) tarafından
Bu çok normal bir şey. Benim bebeğim emdiği ve emzik kullsndığı halde yapıyor. Çünkü bebekler her şeyi ağızları tanır. Tek bildikleri emmektir. Emmek onları sakinleştirir. Ne bulursalar ağızlarına götürüp yemeye çalışırlar. Ellerini emerler bunların hepsi gelişim göstergesi. 
(147 puan) tarafından
Anladım teşj ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 155 göst.
28 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde A.K (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 98 göst.
0 oy
6 cevap 248 göst.
27 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde S..d.. (85 puan) tarafından soruldu
...